Foto: Vida Press

Francijas producentu kompānija "WhyNot" un "France Télévisions" ir laiduši klajā pirmo skatījumu uz Depa tēlu karaļa Luisa XV lomā gaidāmajā drāmā "Jeanne du Barry". Šī vēsturiskā mīlas stāsta režisore ir populārā franču kinorežisore un aktrise Maivena, kura būs arī filmas galvenās lomas atveidotāja, ziņo "Deadline".

Šī ir 59 gadus vecā aktiera pirmā loma filmā pēdējo trīs gadu laikā. Džonijs Deps ir viens no savas paaudzes atpazīstamākajiem aktieriem, lai gan viņa vārds pēdējā laikā ir izraisījis strīdus saistībā ar plaši izskanējušo tiesas prāvu par neslavas celšanu pret viņa bijušo sievu Hērdu.

Filma seko patiesam stāstam par Francijas karaļa pēdējo karalisko saimnieci Žannu du Beriju, kura piedzima nabadzībā, bet spēja uzkāpt pa sociālajām kāpnēm, izmantojot savu intelektu, kļūstot par Luisa XV mīļāko pavadoni.

Producentu kompānija "WhyNot" ir apstiprinājusi, ka 26. jūlijā sākās filmēšana Parīzē, Ildefransas reģionā, kā arī filmēšanas studijā. Paredzēts, ka filmēšana turpināsies 11 nedēļu garumā. Tiek ziņots arī tas, ka 46 gadus vecā aktrise (režisore) Maivena atveidos galveno filmas varoni līdzās Depam.

Tā kā filma ir Depa pirmā nozīmīgā loma kopš tiesas procesa beigām, daudzi ar nepacietību gaida, kad viņš atgriezīsies aktiermākslā. Kopš uzvaras tiesas prāvā, kas, pēc Depa teiktā, "atdeva [viņam] dzīvību", aktieris tagad vēlas atjaunot savu Holivudas reputāciju, un "Jeanne du Barry" ir šī milzīgā ceļojuma sākums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!