Foto: Vida Press

27. jūnijā tika ziņots, ka Džonijs Deps atgriezīsies "Karību jūras pirātos" pēc tam, kad 2018. gadā tika izslēgts no šīs franšīzes. Fani bija sajūsmā, līdz brīdim, kad aktiera pārstāvis paziņoja, ka Džonijs Deps tomēr "Disney" franšīzē neatgriezīsies.

Deps pēdējo 15 gadu laikā bija galvenais līderis piecās "Karības jūras pirāti" filmās un veica savu pēdējo ceļojumu uz "Melno pērli" filmā "Dead Men Tell No Tales", kas tika izlaista 2017. gadā.

Ziņojām, ka kāds avots izdevumam "Poptopic" pastāstīja, ka 59 gadus vecais aktieris ir veicis sarunas ar "Disney" par "300 miljonu ASV dolāru darījumu" pēc tam, kad viņš tiesas prāvā uzvarēja Amberu Hērdu par neslavas celšanu.

Turklāt tika teikts, kad "Disney" ir ieinteresēts sakārtot attiecības ar Depu un nesen ir sazinājies ar viņu. Ārvalstu ziņu medijos tika izcelts tas, ka "Disney" pārstāvji jau bija sazinājušies ar aktieri pirms viņa tiesas, ar jautājumu, vai viņš būtu ieinteresēts atgriezties uz vēl vienu vai divām pirātu filmām.

Piebilstot, ka tiek strādāts pie "301 miljona ASV dolāru darījuma", lai drīzumā pierunātu Depu atgriezties, turklāt darījumā tiks pievienots ievērojams ziedojums kādai labdarības organizācijai.

"Tas viss ir izdomāts!"

Telekanālam NBC News aktiera pārstāvis sacīja: "Tas viss ir izdomāts!"

Tiesa gan, ka aktierim tika uzdots šāds jautājums: "Ja "Disney" nāktu pie jums ar 300 miljoniem ASV dolāru piedāvājumu, tad nekas uz šīs zemes neliktu jums atgriezties un strādāt ar "Disney" pie filmas "Karību jūras pirāti?""

"Tā ir taisnība, ka šāds piedāvājums bija!" atbildēja Deps.

Pašlaik tiek gatavotas divas papildu filmas, un daudzi fani vēlētos redzēt viņu atgriežamies. Interneta petīcijā, kurā Deps tiek aicināts atkārtot Džeka Sperova lomu, ir 800 000 parakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!