Foto: Vida Press

Uzstāšanās laikā raidījumā "The Tonight Show" aktrisei Kristenai Belai Džimijs Felons apjautājās par iespējamo "Frozen" turpinājumu, uz ko viņa atbildēja: "Es gribētu oficiāli paziņot, lai gan man nav tiesības pieņemt šādus lēmumus, ka "Frozen 3" būs!"

Kad publika uzgavilēja, Bela paskaidroja: "Lūdzu, ņemiet vērā, ka es teicu "nulle pilnvaru", jo es nevaru faktiski to paziņot. Es to nevaru darīt – es neesmu atbildīgā."

"Ziniet... es to tomēr paturēšu noslēpumā," Bela jautri atbildēja. "Bet es zinu, ka Idina Menzela nesen teica, ka viņa to labprāt darītu, un man šķiet, ka, ja mēs visi vēlamies veidot šo kinolenti, tad ko mēs īsti gaidām?"

Oriģinālā filma "Frozen" pirmo reizi kinoteātros nonāca 2013. gadā. Menzela ierunāja izdomātās Arendelas valstības princesi Elzu. Savukārt Bela ierunāja Annu, viņas jaunāko māsu, kura pēc vecāku traģiskās nāves sapņo redzēt pasauli ārpus pils mūriem.

"Frozen" bija "Disney" grāvējs, nopelnot vairāk nekā 1 miljardu ASV dolāru visā pasaulē un ierindojoties kā sestā ienesīgākā filma 2013. gadā, saskaņā ar "Box Office Mojo" datiem. Šis stāsts ir izvērsies par franšīzi, kas ietver īsfilmas, televīzijas īpašos piedāvājumus un pat mūziklus.

Arī Menzela runāja par "Disney" iespējām uzņemt trešo "Frozen" filmu. "Es ceru, ka tā ir, bet es nezinu," sacīja aktrise, kad viņai tika vaicāts, vai "Frozen 3" ir izstrādes stadijā. Tomēr tajā mirklī viņa izvēlējās pajokot par savu balss raksturu: "Jebkurā brīdī es varētu būt 80 gadīga sieviete, bet varu būt arī blonda animācijas meitenīte, kurai ir 15 – un kurai ir brīnišķīgas rokas, starp citu, tas man viņā tik ļoti patīk!"

Tātad filmas "Frozen" pirmizrāde kinoteātros notika 2013. gadā, un "Frozen II" nonāca tieši pirms Covid-19 pandēmijas 2019. gadā. Tolaik Bela stāstīja izdevumam "People", ka viņai ļoti patīk "Frozen", jo stāsta morāle atšķiras no vairuma pasaku.

Menzela, Bela un citi filmas "Frozen" dalībnieki stāstīja, ka viņiem ir paticis būt daļai no "Frozen" fenomena, kas, pēc Bela vārdiem, "satricināja visas normas" Holivudas filmām.

Bez šaubām, franšīzes fanus šī ziņa ir satricinājusi, bet tiek lēsts, ka patiesi – "Frozen 3" būs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!