Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Bondiādes jaunākā filma "No Time To Die" ("Nav laika mirt"), kas uz ekrāniem nonāks 2020. gada novembrī, būšot citādāka nekā līdzšinējās franšīzes filmas, ārvalstu medijiem izsacījies galvenās lomas atveidotājs Daniels Kreigs.

Iepriekšējā filma par Džeimsu Bondu – "007: Spektrs" – bija paredzēta kā pēdējā ar Daniela Kreiga piedalīšanos, taču viņu pārliecināja atgriezties, un nu par šo lēmumu sauc par veiksmi, jo filmēšana notikusi Jamaikā – vietā, ko bija iemīļojis Bonda grāmatu autors Ians Flemings.

"Būt Jamaikā ir aizraujoši vairāku iemeslu dēļ. Iepriekš nekad šeit neesmu bijis. Un šī ir vieta, kur Flemings radīja savus tēlus. Viņam vienmēr bija saikne ar šo vietu, kaut kā viņš vienmēr pamanījās te nonāks. Arī daudzas filmas ir uzņemtas šeit. Mums ir neticami paveicies ar iespēju, ka varam šeit būt. Saule, pludmale. Es esmu laimīgs. Pat nevaru izsacīt vārdiem," medijiem atklāj Kreigs.

Līdz šim Kreigs par britu spiega lomu slavenajā franšīzē nav izsacījies ar lielu sajūsmu, taču nu viņa attieksme ir mainījusies, jo redz jauno filmu kā iespēju darīt ko citādāku. "Bonda atveidošana ir bijusi daļa no manas dzīves vairāk nekā dekādi. Šī bija iespēja darīt kaut ko tādu, ko iepriekš neesam darījuši. Savā ziņā pielikt iespējami labāko punktu. Es esmu pateicīgs par šo iespēju."

"No Time To Die" būs bondiādes jeb MI6 aģenta 007 piedzīvojumu pēdējā daļa, un līdzās Kreigam jaunajā lentē būs redzams amerikāņu aktieris Rami Maleks, kurš atveidos ļaundari, franču aktrise Lea Seidū, briti Reifs Fainss un Bens Višovs un vēl citas kinozvaigznes.

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!