Foto: Publcitātes foto

Straumēšanas servisā "Disney+" globāli tiks straumētas divas pirmizrādes – 21. gadsimta popzvaigžņu koncertfilma "BTS: Permission to Dance on Stage – LA" un vēl neredzēts ieskats gaidāmajā "Disney+" oriģinālā satura seriālā "Andor" no "Lucasfilm". Abas pirmizrādes pievienojas iepriekš izziņotajai vispasaules "Disney+" dienas programmai, kurā iekļautas jaunas filmas un seriāli no "Disney", "Pixar", "Marvel", "Star Wars", "National Geographic", "Star" un citiem!

"Disney+" dienas svinības norisinās pirms "D23 Expo", kas ir varenākais "Disney" fanu pasākums, kuru no 9. līdz 11. septembrim Anahaimā, Kalifornijas štatā, ASV piedāvā uzņēmums "Visa". Abonenti šajā pasākumā var iegūt piekļuvi papildu privilēģijām, kā arī sagaidīt aizraujošus "Disney+" oriģinālsatura paziņojumus un pirmos ieskatus.

"BTS Permission to Dance on Stage – LA"


Filmā "BTS: Permission to Dance on Stage – LA" atspoguļoti grupas "BTS" koncerta tiešraides ieraksti no "SoFi" stadiona Losandželosā, kuri notika 2021. gada nogalē. Koncertfilmas skatuves ierakstos mūzikas grupa atskaņo "GRAMMY®" nominētās populārākās dziesmas "Dynamite", "Butter" un "Permission to Dance". "BTS" ir "Bangtan Sonyeondan" akronīms , kas tulkojams kā "aiz skatuves" ("Beyond the Scene") un tā ir Dienvidkorejas mūzikas grupa, kura kopš 2013. gada debijas albuma ir iekarojusi miljoniem fanu sirdis visā pasaulē.

"BTS" filmā piedalās Kims Namdžuns, Kims Sokdžins, Mins Jungi, Čuns Hosoks, Paks Čimins, Kims Thehjons, Čons Čonguks. Filmas producenti ir "HYBE" un "Den of Thieves production", sadarbībā ar "Borderless Films".

"Andor"


21. septembra trīs sēriju pirmizrāde "Andor" pēta jaunas perspektīvas "Star Wars" galaktikā, kur varonis Kasiāns Andors dodas ceļojumā, lai izpētītu veidu, kā padarīt pasauli labāku. Sērijās atspoguļots stāsts par to, kā sākās sacelšanās pret Impēriju un kā tajā iesaistījās cilvēki un planētas. Seriāla pirmizrādē Kasiāns uzsāk savu varoņa ceļu laikmetā, kad valda briesmas, maldināšana un intrigas, padarot galveno varoni par dumpinieku.

Djego Luna atgriežas kā Kasiāns Andors un viņam pievienojušies aktieri Ženevjēva O' Reilija, Stellans Skārsgārds, Adrija Ardžona, Denīze Goga, Kails Solers un Fiona Šo. Seriāla izpildproducenti ir Ketlīna Kenedija, Tonijs Gilrojs, Sanne Vulenberga, Djego Luna un Mišela Revjana. Vienlaikus Tonijs Gilrojs ir seriāla autors un radošais direktors.

"Disney+" dienas satura klāsts piedāvā aizraujošas pasaules pirmizrādes no "Disney", "Pixar", "Marvel", "Star Wars", "National Geographic" un citiem. Viss tiek straumēts "Disney+" straumēšanas servisā: "Marvel Studios" "Thor: Love and Thunder", "Pinocchio", jauna epizode no "She-Hulk: Attorney at Law", "Cars on the Road", "Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return", "Growing Up", "Epic Adventures with Bertie Gregory", "Tierra Incógnita", "Marvel Studios Assembled: The Making of Thor: Love and Thunder", "Wedding Season", "Mike", "Frozen" un "Frozen 2", "Dziedi līdzi" versijas, kā arī "Welcome to the Club", jauna īsfillma no "The Simpsons".

"Disney+" straumēšanas pakalpojums jaunajiem un bijušajiem abonentiem pieejams par 1,99 eiro līdz otrdienas, 20. septembra pulksten 9.49. Abonenti varēs baudīt visas "Disney+" pirmizrādes un saņemt ierobežota laika piedāvājumus un priekšrocības ar vienu "Disney+" dienas abonementu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!