Mila Kunisa debitēs "Netflix" ar savu jauno filmu "Luckiest Girl Alive", kas pavisam drīz nonāks straumētājā! Jautājums tikai viens: ko darīt, ja visveiksmīgākajai meitenei patiesībā nepaveicās un dzīve sagrozās kājām gaisā? Tā būs galvenā spriedze gaidāmajā trillerī.

Filmā Mila Kunisa atveido varoni – Ani FaNelli, kas ir izveidojusi sev apskaužamu dzīvi Ņujorkā. Tomēr aiz šīs "fasādes" slēpjas tumšāki viņas pagātnes noslēpumi. Kad pie galvenās varones vēršas krimināldokumentālās filmas režisors par incidentu, kas noticis viņas skolā pirms vairākiem gadiem, viss no Ani perfekti konstruētās dzīves draud pazust. Viņa tiek provocēta, proti, tiek stāstīts, ka viņa tika pieķerta apšaudē skolā, un dokumentālists vēlas saņemt atbildes par viņas saistību ar šo negadījumu.

No tā brīža parādās Ani tumšākā puse. Viņa visu no savas pagātnes ir prasmīgi noslēpusi, baidoties no tā, ko varētu padomāt viņas vīrs, viņa draugi, ģimene un visi apkārtējie, ja zinātu patiesību. Viss kļūst vēl ļaunāk, kad bijušais klasesbiedrs izsaka apgalvojumus, kas viņu vēl vairāk saista ar pagātni. Skaidrs ir tas, ka viss notikušais viņu mainīja uz visiem laikiem, liekot viņai no jauna izgudrot savu identitāti, lai no tā visa izbēgtu. Izklausās, ka šai laimīgākajai meitenei varētu būt kāds noslēpums vai varbūt pat divi, kas varētu viņu padarīt... mazāk ietekmīgu un laimīgu.

"Es esmu tik tuvu dzīvei, kuru neviens nebija uzskatījis, ka esmu pelnījusi," reklāmas rullītī stāsta Kunisas varone Ani, vēlāk paskaidrojot: "Es jau gadiem ilgi esmu nēsājusi līdzi šo šausmīgo lietu par sevi. Es nezinu, kas esmu es un kādu daļu esmu izdomājusi."

Filma ir 2015. gada tāda paša nosaukuma grāmatas adaptācija, ko veidojusi Džesika Knola, kura arī sarakstīja filmas scenāriju. Gadu pēc "Luckiest Girl Alive" publicēšanas, autore Knola 2016. gada marta esejā atklāja, ka viņa pusaudža gados saskārās ar grupveida izvarošanu, ļoti līdzīga kā viņas grāmatas galvenā varone.

"Pirmais cilvēks, kurš man atvēra acis par to, ka esmu bijusi iesaistītā persona grupveida izvarošanā, bija mans terapeits, septiņus gadus pēc notikuma," tolaik emocionālo eseju iesāka Knola. Grāmatas autore ir sarakstījusi arī 2019. gada grāmatu "The Favourite Sister", turpinot detalizēti aprakstīt līdzīgus notikumus, kas ar viņu notika reālajā dzīvē, izeļot kauna sajūtu, apjukumu un sirdssāpes, kas tam sekoja.

Knola par filmu "Luckiest Girl Alive" skaidro: "Šajā varonī bija tik daudz mana dzīves stāsta un pieredzes. Man bija ļoti svarīgi, lai es to pastāstītu."

Mums ir lieliskas ziņas par izlaišanas datumu! 30. augustā "Netflix" atklāja savu 2022. gada rudens filmu sarakstu, un drāmas filma tika iekļauta sarakstā. Straumētājs paziņoja, ka "Luckiest Girl Alive" pirmizrādi "Netflix" piedzīvos piektdienā, 2022. gada 7. oktobrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!