Foto: Vida Press

Nav jau vairs nekāds noslēpums, ka arī Holivudas zvaigznes savā starpā plēšas un ir pat sajūta, ka to vien dara, kā ķīvējas. Jā, arī Vina Dīzela un Dveina Džonsona starpā ir kāds neizrunāts (vai vienkārši neatrisināms?) konflikts. Lai gan daudzi cerēja, ka pēc Dveina novembrī publicētā lūguma "Instagram" viss mainīsies, tā nebūt nenotika!

Intervijā telekanālam CNN Džonsons pieminēja Dīzela novembrī publicēto "Instagram" ierakstu, kurā aktieris publiski lūdza Džonsonu atkal pievienoties iemīļotajai filmu franšīzei. Džonsons Dīzela gājienu nosauca par manipulāciju, viņš kritizēja Dīzelu par aicinājuma izteikšanu sociālajos medijos pēc tam, kad abi jau bija panākuši vienošanos privāti.

"Es biju ļoti pārsteigts par Vina neseno ierakstu," sacīja Džonsons. "Pagājušā gada jūnijā, kad mēs ar Vinu sazinājāmies privāti, nevis izmantojot sociālos medijus, es viņam tieši teicu, ka neatgriezīšos pie franšīzes. Es biju stingrs, taču mani vārdi nāca no sirds. Vienmēr esmu bijis pārliecināts, ka franšīze ir un būs veiksmīga, taču man nav iespējas atgriezties. Esmu runājis ar saviem partneriem "Universal", visi mani atbalsta, jo izprot šo problēmu."

"Man nepatika, ka viņš šajā ierakstā pieminēja gan savus bērnus, kā arī Pola Vokera nāvi," turpināja Džonsons. "Mēs par to runājām jau pirms vairākiem mēnešiem un nonācām pie skaidrības. Mans mērķis bija noslēgt savu apbrīnojamo ceļojumu ar šo neticamo "Fast & Furious" franšīzi – ar pateicību un laipnību."

"Žēl, ka šis publiskais dialogs ir saduļķojis ūdeņus. Neskatoties uz to, es esmu pārliecināts par "Fast" Visumu un tā spēju konsekventi sniegt savu ieguldījumu auditorijai. Es patiesi novēlu saviem bijušajiem kolēģiem un komandas locekļiem veiksmi un panākumus nākamajā nodaļā," piebilda Džonsons.

Jau vēstīts, ka "Instagram" ierakstā, uz kuru atsaucās "Džungļu kruīzs" zvaigzne, Dīzels rakstīja: "Manu mazo brāli Dvein... ir pienācis laiks. Pasaule gaida "Fast 10" finālu. Kā jau tu zini, mani bērni manās mājās tevi sauc par onkuli Dveinu. Nepaiet ne viena brīvdiena, kad viņi nesūtītu tev laba vēlējumus... bet ir pienācis laiks!" Ja vēlies izlasīt pilno rakstu spied šeit!

Dīzela pārstāvis vēl nav komentējis šo konfliktu.

Džonsona un Dīzela domstarpības pirmo reizi atklājās jau 2016. gadā, kad viņi filmēja astoto franšīzes "The Fate of the Furious" daļu. "Spriedze ir veidojusies mēnešiem ilgi," toreiz sacīja producentam tuvu stāvošs avots.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!