Foto: AFP/Scanpix/LETA

Jau ziņojām, ka 67 gadu vecumā mūžībā devies aktieris Rejs Liota (Ray Liotta), kurš piedalījās režisora Mārtina Skorsēzes 1990. gada filmā "Labie puiši" ("Goodfellas"). Pēc ziņām par viņa nāvi, Dženifera Lopesa " dalījās ar Liota godināšas ierakstu.

No 2016. līdz 2018. gadam duets kopā spēlēja televīzijas kanāla NBC krimināldrāmā "Shades of Blue". Lopesa atveidoja detektīvu Hārliju Santosu, bet Liota atveidoja kolēģi un tēvu leitnantu Metu Vozņaku.

"Rejs bija mans detektīvpartneris seriālā "Shades of Blue"... Pirmā lieta, kas nāk prātā, ir tas, ka viņš bija tik laipns pret maniem bērniem," viņa iesāka savu ierakstu, kam pievienota slaidrāde ar abu kopīgajām fotogrāfijām.

Viņa turpināja: "Rejs bija stingrā, bet iekšēji kautrīgā puiša iemiesojums... Man šķiet, ka tieši tas viņu padarīja par tik pārliecinošu aktieri."

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


"Šajos trīs filmēšanas gados piedzīvoti vairāki spraigi mirkļi!" Lopesa turpināja. "Kad es pirmo reizi dzirdēju, ka viņš sācis darbu pie "Shades of Blue", es biju sajūsmā, un pirmo reizi, kad devāmies uz uzņemšanas vietu, lai uzņemtu pirmo ainu kopā, starp mums bija dzirkstele un ļoti liela savstarpēja cieņa. Mēs abi zinājām, ka viss izdosies labi!"

"Mums patika veidot ainas kopā, un es jutos laimīga, ka viņš tur ir," viņa atcerējās. "Tāpat kā visi mākslinieki, arī viņš bija sarežģīts, sirsnīgs, godīgs un tik ļoti emocionāls. Viņš bija vienmēr pieejams un tik ļoti iejuties savās lomās. Es vienmēr ar mīlestību atcerēšos mūsu kopā pavadīto laiku."

Noslēdzot savu emocionālo ierakstu, Lopesa rakstīja: "Šodien mēs zaudējām lielisku... Dusi saldi, Rej,... ir tik skumji tevi zaudēt... Es tevi atcerēšos vienmēr. Sūtu tik daudz mīlestības un spēka tavai meitai Karsenai, tavai ģimenei un visiem mīļajiem tuviniekiem."

Novembrī Liota runāja ar izdevumu "People" par to, kā viņa personība atšķiras no skarbo puišu lomām, ko viņš spēlē TV un kino. "Es nekad neesmu piedalījies kautiņā, ja nu vienīgi sporta spēlēs, un tās bija tikai grūstīšanās un muļķīgas bērnu lietas," viņš toreiz teica.

Līdzās Lopesai vairāki citi Liota bijušie kolēģi godināja aktieri pēc viņa nāves.

Piemēram, Džeimija Lī Kērtisa sēroja par viņa nāvi sociālajā tīklā "Twitter", rakstot: "Rejs Liota ir miris. Viņa aktiera darbs parādīja viņu kā sarežģītu cilvēku. Viņš bija maigs cilvēks. Tik skumji dzirdēt."

Lorēna Brako, kura filmā "Goodfellas" filmējās kopā ar Liotu, atklāja, ka viņu "pilnīgi satricināja" ziņas par viņa nāvi. "Es varu būt jebkur pasaulē, un cilvēki nāks man klāt un teiks, ka viņu iecienītākā filma ir "Goodfellas"," viņa sociālajā tīklā "Twitter" dalījās ar savu un Liotas fotoattēlu. "Tad viņi vienmēr jautāja, kas bija labākais šīs filmas veidošanā. Mana atbilde vienmēr ir bijusi nemainīga: Rejs Liota!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!