Foto: Vida Press

Bejonse, Teilore Svifta un tagad Dženifera Lopesa – tāpat kā daudzas citas popzvaigznes, arī Lopesa oficiāli pārņem vadību pār kamerām un izmanto tās, lai dalītos ar savu stāstu "Netflix" dokumentālajā filmā.

Tieši pēc Dženiferas Lopesas nesenās saderināšanās ar Benu Afleku "Netflix" paziņojis par gaidāmās filmas "Halftime" iznākšanu. Kā noskaidrots, redzēsim padziļinātu (un daudziem ilgi gaidītu) ieskatu Dženiferas dzīvē no aktrises līdz muzikālajai karjerai. Filmas būs kas vairāk, nekā vienkārša koncerta dienasgrāmata. Proti, tas būs ieskats Lopesas visrūpīgāk sargātajos, privātajos mirkļos.

"Halftime" dos iespēju skatītājiem ielūkoties tajā, kas tad īsti notiek aiz priekškara, parādot visu, sākot no dīvas ikoniskā 2020. gada "Super Bowl" priekšnesuma ar Šakiru līdz viņas mammas lomai. Tāpat filma atklās mākslinieces identitāti un to, kāda ir sieviete pēc 50 gadu vecuma. Popzvaigzne iejutīsies savā mūža lielākajā lomā – atrādot pati sevi un savu dzīvi. Vēstīts, ka tā būs Lopesa, ko neredzam glancētajās intervijās.

Filma "Halftime" arī nepārprotami atklās to, ka Dženifera, kurai jūlijā apritēs 53 gadi, uz nākotni raugās ar neizmērojami lielu apņēmību. Nav noslēpums, ka daudzi varētu uzskatīt, ka Lopesas vecums ir iemesls, lai piebremzētu, tomēr šī kinolente būs viņas iespēja parādīt, ka sieviete tikai uzņem apgriezienus, lai kļūtu skaļāka un ievērojamāka.

Filma savu pasaules pirmizrādi piedzīvos Tribekas filmu festivālā 2022. gada 8. jūnijā, savukārt vietnē "Netflix" tā būs pieejama 14. jūnijā.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Līdz ar paziņojumu nācis klajā arī jaunās filmas plakāts. Tajā Dženifera parādīta ļoti vienkārša, dabiska, tajā nav redzams viņas ierastais mirdzums, kas saistās ar dziedātāju. Tā vietā tas sniedz patiesāku un tiešāku skatījumu uz viņu. Attēls, bez šaubām, atspoguļo filmas stāstu, kura mērķis ir skaidrāk paskatīties uz kultūras personību.

Pagaidām nav informācijas, vai dokumentālā filma pievērsīsies viņas atjaunotajām attiecībām ar aktieri Benu Afleku. Attiecību dzirkstelīte no jauna uzšķīlās pagājušajā gadā, un tā radījusi jaunu interesi arī par Lopesas senākajiem karjeras darbiem.

Filmas režisore ir Amanda Mičela, viņa sacījusi: "Mums ir tas gods atradīt filmu Tribekas atklāšanas vakarā, un tas ir tik piemēroti, lai svinētu šo izšķirošo pavērsienu Dženiferas dzīvē un karjerā tikai jūdžu attālumā no vietas, kurā viņa uzauga! Iespēja dalīties ar šo filmu uz lielā ekrāna ar Ņujorkas auditoriju ir sapņa piepildījums."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!