Oktobra beigas ne gadu nav iztikušas bez nervus kutinoša šausmu gabaliņa, un 2021. gads ar filmu "Helovīns nogalina" noteikti nebūs izņēmums. Lorijas māja būs liesmās, un viņa tik tikko būs izvairījusies no briesmoņa Maikla tvēriena. Viņas vēlas redzēt Maiklu sadegam, tomēr tā viss nenotiks. Jā, tas nozīmē, ka Maikls atkal ir gatavs doties pa asiņaino taciņu.

Deivida Gordona Grīna filma "Helovīni" iznāca 2018. gadā, un tajā galveno lomu atveidoja Džeimija Lī Kērtisa. Filma visā pasaulē nopelnīja vairāk nekā 250 miljonu ASV dolāru.

Filma atrāda, kā dažas minūtes pēc tam, kad Lorija (Kērtisa), viņas meita Karena (Džūdija Grīga) un mazmeita Alisone (Andi Matičaka) pamet maskoto briesmoni Maiklu Majersu, kurš tika ieslodzīts un sadedzināts Lorijas pagrabā, sieviete tiek nogādāta slimnīcā ar dzīvībai bīstamiem ievainojumiem, dziļi sirdī cerot, ka viņa beidzot nogalinājusi savu mūža lielāko spīdzinātāju.

Taču, kad Maiklam izdodas atbrīvot sevi no Lorijas slazda, viņa asinspirts rituāls atsākās. Kamēr Lorija cīnās ar sāpēm un gatavojas aizstāvēties, viņa iedvesmo visus Hadonfīldas iedzīvotājus kopīgiem spēkiem iet cīņā pret neapturamo briesmoni.

Lorijas sabiedrotās pievienojas grupai vairāku citu pēc Maikla pirmā trakuma jeb pirmās filmas daļas izdzīvojušo, kuri nolēmuši ņemt visu savās rokās, veidojot pūli, kas reizi par visām reizēm plāno Maiklu nomedīt.

Vērojot filmas atsauksmes, tās bijušas gana mainīgas, proti, dažas dienas pirms filmas izlaišanas tā ieguvusi "svaigu" un pozitīvu vērtējumu filmu un seriālu novērtēšanas platformā "Rotten Tomatoes", taču pēc filmas oficiālas iznākšanas kinoteātros tas ievērojami samazinājies, atklāts "Deadline".

Neskatoties uz atsauksmēm, filma "Helovīns nogalina" pandēmijas laikā ir pārspējusi labākos šausmu filmas rekordus, jau nopelnot 50,4 miljonus ASV dolāru. "Helovīns nogalina" kampaņa sākās 24. jūnijā, kad oficiāli klajā nāca pirmais pilnais filmas treileris, iegūstot 60 miljonu skatījumu, vairāk nekā 1000 ziņu, kā arī tika ģenerētas populārākās tēmas vietnēs "Twitter", "Facebook" un "Youtube". Tāpat aktrise Kērtisa saņēma Zelta lauvas balvu Venēcijas kinofestivālā un atklāja "Universal Pictures" "TikTok" kontu, kurā visu šo mēnesi ir ticis publicēts tikai "Helovīns nogalina" saturs, kam pirmajās dienās bijis vairāk nekā 350 000 skatījumu, ziņo "Deadline".

@universalpics #duet with @universalpics @kylerichards18 no housewife is safe from #MichaelMyers 🎃🔪tag the #housewife ♬ original sound - Universal Pictures

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!