Foto: Kadrs no filmas/Capital Pictures/Scanpix/LETA

Filmas "Batgirl" aktrise Aivorija Akvino beidzot ir izteikusies par "Warner Bros." lēmumu uz nenoteiktu laiku atlikt "DC" filmu. Emocionālā vēstulē, kas adresēta "Warner Bros. Discovery" izpilddirektoram Deividam Zaslovam, aktrise, kura filmā atveidoja Barbaras Gordonas (pazīstamas arī kā Batgirl) labāko draudzeni, lūdza studijas vadītāju pārdomāt iespējamo plānu neatgriezeniski iznīcināt filmas uzņemtos kadrus.

"Es lūdzu šo pasākumu pārskatīt," sociālajā tīklā "Twitter" rakstīja Akvino. "Lai cik ļoti esmu centusies būt stipra šajās pāris nedēļās, es pieķeru sevi raudam, un šovakar bija viena no tām naktīm, kad es no bēdām lēju asaras."


Viņas vēstījums izskanēja, reaģējot uz nesen publicētu "The Hollywood Reporter" rakstu, kurā bija rakstīts, ka studija rīko "bēru seansus", pirms filma pavisam tiks iznīcināta. Saskaņā ar "THR" informāciju: ""Warners" varētu veikt krasu soli, faktiski iznīcinot "Batgirl" kadrus, lai parādītu, ka no projekta nekad netiks gūti nekādi ieņēmumi."

3. augustā jau ziņojām, ka "Warner Bros" atcels savu 90 miljonu ASV dolāru vērto "Batgirl", neskatoties uz to, ka "DC" filma ir gandrīz pabeigta. Filmas "Batgirl" pēkšņā atcelšana, satricināja nozari, jo studijas gandrīz nekad nenodod tik nozīmīgus projektus. Filmas režisori saka, ka ir "šokēti un apbēdināti" par filmas "Batgirl" pēkšņo atcelšanu. Šis pārsteidzošais solis noticis pēc vadības maiņas, kad jaunais "Warner Bros. Discovery" izpilddirektors Deivids Zaslavs par prioritāti izvirzīja samaksu samazināšanu un pārorientēja "Warner" no straumēšanas projektiem uz kinofilmu veidošanu.

Pēc lēmuma pieņemšanas aktrise Akvino stāstīja, ka pavadījusi naktis raudot. Bet šajā visā situācijā palīdzējusi kāda saruna ar draugu, kurš salīdzināja uzņēmuma vadītāju ar "vienu lielu zobratu virs arvien mazākiem zobratiem apakšā". "Viena šķietami maza šī lielā zobrata kustība var šķist salīdzinoši niecīga, taču tiem mazajiem zobratiem apakšā tā var darbību ietekmēt desmitkārtīgi," viņa sacīja.

Viņa noslēdza vēstuli, mudinot studiju ne tikai glabāt filmu, kas jau vairākas nedēļas ir bijusi virsrakstos, bet arī laist gaisā, proti, publicēt "Batgirl".

"Tagad vairāk cilvēku zina par mūsu mīlestības darbu un ļoti vēlas redzēt filmu. Es ceru, ka jūs izlasīsiet šo vēstuli. Apsveriet iespēju likt dzīvot filmai "Batgirl"," Akvino lūdza.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!