Foto: Vida Press

Lai gan "The Witcher" atgriezīsies tikai nākamajā gadā, "Netflix" jau paziņojis par seriāla ceturto sezonu un atklājis arī lielākās pārmaiņas. Šī pavisam noteikti kļuvusi par šobrīd lielāko ziņu seriālu pasaulē. Kāpēc tā? Straumēšanas gigants paziņojis, ka Liams Hemsvorts nomainīs Henriju Kevilu galvenā varoņa Geralta no Rivijas lomā. Fani ir sašutumā, ka Holivudas aktieris pēc trešās sezonas beigām vairs neatveidos vienu no savām leģendārākajām lomām!

Pārsteidzošās ziņas par Kevila gaidāmo aiziešanu tika izplatītas "Netflix" paziņojumā, tomēr arī pats aktieris to atklāja vietnē "Instagram": "Mans Geralta ceļojums bijis piepildīts gan ar briesmoņiem, gan piedzīvojumiem, un, ak vai, bet es nolikšu savu medaljonu un zobenus. Manā vietā Baltā vilka mantiju pārņems fantastiskais Liams Hemsvorts..."

Kevils nav atklājis aiziešanas iemeslu, tomēr fani visā pasaulē ir pārsteigti un viņiem ir savas teorijas, kāpēc tā noticis.

Viens acīmredzams izskaidrojums ir, ka Kevils pieteicies uzņemt jaunu Supermena filmu, taču fani domā, ka patiesais iemesls, kāpēc aktieris aiziet no seriāla, ir tas, ka viņam apnicis cīnīties ar "Netflix", lai "The Witcher" būtu patiess pret savu literāro avotu. Kevils ir liels "The Witcher" komisku un videospēļu fans un reiz kādā intervijā Kevils atklāja, ka viņš būs tik ilgi "The Witcher", kamēr seriāla veidotāji cienīs oriģinālo darbu un seriāls būs veidots pēc tā principiem, kas liek domāt, ka, iespējams, seriāls nu būs veidots pēc īstenām Holivudai raksturīgām tradīcijām, kas neiet roku rokā ar oriģinālo darbu, ziņo "Forbes".

Lai pierādītu savas teorijas, fani norāda uz Kevila iepriekšējo interviju citātiem par viņa vēlmi saglabāt "Netflix" veidotās Geralta versijas uzticību tam, kas sākotnēji tika likts uz papīra fantāzijas žurnāla "Fantastyka" lappusēs 1986. gadā. Mazāk nekā pirms gada aktieris sacīja laikrakstam "Hollywood Reporter", ka ir absolūti apņēmies īstenot seriāla septiņu sezonu plānu, "ja vien mēs varam turpināt stāstīt lieliskus stāstus, kas godina autora Andžeja Sapkovska darbu".

Par šiem jaunumiem arī Hemsvorts paziņoja savā "Instagram" kontā. "Kā "The Witcher" fanam man ir pārsteigums par iespēju spēlēt Geraltu no Rivijas," rakstīja Hemsvorts. "Henrijs Kevils bijis neticams Geralts, un esmu pagodināts, ka viņš man nodod vadības grožus un ļauj man pārņemt Baltā vilka asmeņus viņa piedzīvojuma nākamajai nodaļai."

"The Witcher" ir milzīgs "Netflix" hits kopš tā iznākšanas 2019. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!