Foto: Instagram.com/therock/

Asa sižeta komēdiju "Red Notice" straumēšanas platformā "Netflix" neredzēsim vēl vairākus mēnešus, taču jau šobrīd tai ir izdevies ielauzties karstākajos kino sarunu tematos. Kā intervijā "Collider" atzinis "Seven Bucks Productions" Hairams Garsija, "šī ir lielākā kinolente straumēšanas giganta vēsturē", raksta "People".

""Red Notice" ir ļoti interesanta filma! Tā ir lielākā, kādu "Netflix" jebkad uzņēmis, un viņi bija lieliski sadarbības partneri, kas nodrošināja mums visu nepieciešamo, lai pabeigtu filmu arī šajā pandēmijas laikā," sacījis Garsija.

Viens no svarīgākajiem faktoriem, kāpēc filmu izdevās pabeigt, kā plānots, bijis aktieru sastāvs, norādījis Garsija. Trīs galvenās lomas uzticēts atveidot aktieriem, kuri šobrīd pavisam noteikti ir savas karjeras vienā no augstākajiem punktiem – Brīnumsievietei, topošajai Kleopatrai Galai Gadotai, "Brīvais" zvaigznei Raienam Reinoldsam un par 2020. gada pelnošāko aktieri nosauktajam Dveinam "milzim" Džonsonam. "Galai, Raienam un DJ ir lieliska savstarpējā ķīmija, un viņi apburoši izskatās kopā," viņš dalījies pārdomās, piebilstot, ka šī trio sadarbības rezultātu gribas baudīt vēl un vēl.

"Red Notice" stāstīs par vienu no izcilākajiem zādzībām, kāda mākslas pasaulē pieredzēta. Džonsons atveidos FBI policistu, kurš likumpārkāpējiem min pa pēdām, taču, lai noķertu Gadotas atveidoto Bišopu, viņš ir spiests apvienot spēkus ar kādu citu mākslas zagli.

Asa sižeta komēdiju skatītāji visā pasaulē varēs novērtēt, sākot no 12. novembra. "Absolūta filmas esence ir iespēja uz ekrāniem redzēt "Black Adam", "Deadpool" un Brīnmsievieti pavisam jaunā versijā. Un kurš gan to negrib redzēt?" retoriski vaicājis Garsija.

Šī ir pirmā filma, kuru Gadota un Džonsons uzņēmis sadarbībā ar "Netflix". Turpretī Reinoldss gan nav pirmo reizi ar pīpi uz jumta – viņa un straumēšanas giganta kontā ir 2019. gada asa sižeta trilleris "6 Underground". Jāpiebilst gan, ka Gadotai un Džonsonam šī nebūs pirmā reize, kad kopā atradušies vienā ekrāna pusē – šos aktierus darbībā varējām novērtēt arī "Fast Five" un "Fast & Furious 6".

Pagājušajā gadā filmas uzņemšanu uz brīdi pārtrauca Džonsona inficēšanās ar Covid-19. Pilns atlabšanas posms noslēdzās septembrī, un aktieris varēja atgriezties pie "Red Notice" komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!