Foto: Vida Press

Vairāk nekā divus gadus pēc tam, kad tika paziņots, ka "Oskara" balvai nominētā aktrise Robija ir nolēmusi filmēties "Disney" populārās piedzīvojumu franšīzes jaunākajā daļā, slavenā Holivudas aktrise izdevumam "Vanity Fair" atklāj, ka projekts tomēr netiek izstrādāts.

"Mums bija ideja, un pirms dažiem gadiem mēs to arī attīstījām. Redzējām, ka filmai jābūt vairāk sieviešu vadītai – nevis pilnīgi sieviešu vadītai, bet gan lai ir pavisam cits stāsts, kas, kā mēs domājām, būtu bijis ļoti foršs," Robija stāstīja par viņas iecerēto filmu ar "Disney". "Bet es domāju, ka viņi vienkārši to nevēlas vairs darīt!"

Robijas vadītais darbs nebija paredzēts kā atzars no ilgstošās franšīzes, bet gan drīzāk oriģināls stāsts ar jauniem varoņiem. Proti, bija paredzēts, ka jaunā turpinājuma centrā būs nevis Džonija Depa tēlotais Džeks Sperovs, bet pavisam jauni personāži.

"Karību jūras pirāti" ir viena no visu laiku ienesīgākajām filmu franšīzēm, kas piecu filmu laikā sasniedza vairāk nekā 4,5 miljardus ASV dolāru peļņu.

Šī gada vasarā tika ziņots, ka Džonijs Deps atgriezīsies "Karību jūras pirātos" pēc tam, kad 2018. gadā tika izslēgts no šīs franšīzes. Fani bija sajūsmā, līdz brīdim, kad Depa pārstāvis paziņoja, ka aktieris tomēr "Disney" franšīzē neatgriezīsies.

Telekanālam "NBC News" pārstāvis sacīja: "Tas viss ir izdomāts!" Tiesa gan, kad aktierim tika uzdots jautājums: "Ja "Disney" nāktu pie jums ar 300 miljoniem ASV dolāru piedāvājumu, vai nekas uz šīs zemes neliktu jums atgriezties un strādāt ar "Disney" pie filmas "Karību jūras pirāti?""

"Tā ir taisnība, šāds piedāvājums bija!" atbildēja Deps, vairāk neko nepaskaidrojot.

Iespējams, būs jāgaida nedaudz ilgāk vai bezgalīgi ilgi, lai atkal redzētu viņu uzvelkam galvā dīvaino kapteiņa Džeka cepuri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!