Foto: Vida Press

Lai gan fotošops mūsdienu pasaulē nav nekas jauns, ne visu vienmēr nepieciešams pietuvināt skaistuma standartiem. Kā atklājusi aktrise Keita Vinsleta, kura jaunajā seriālā "Slepkavība Īsttaunā" ("Mare of Easttown") atveido mazas pilsētiņas privātdetektīvi, viņa pat ar zobiem un nagiem cīnījusies, lai galvenās varones ārējais izskats netiktu mākslīgi uzfrišināts.

45 gadus vecā Vinsleta uzstājusi, ka viņas varonei – privātdetektīvei Mērai Šīhanai – jābūt atveidotai tik pietuvināti realitātei, cik vien iespējams. Intervijā laikrakstam "New York Times" viņa stāstījusi, ka tieši šī iemesla dēļ viņa arī ļoti stingri turējusies pretim režisora iecerei mini seriāla intīmākajā ainā notušēt vēdera krunciņas. Aktrise nolokāmi teikusi: "Pat neuzdrošinies!" Viņa vēlējusies varones augumu parādīt ar visām "nepilnībām", jo arī pati Mēra ir salauzta un labi pazīst dzīves rētas.

"Man ļoti patika viņas rētas, kļūdas, trūkumi," sacījusi Vinsleta, piebilstot, ka apbrīnojusi faktu – varonei pie rokas nebijis stopkrāns, kas visu notiekošo vienkārši apstrādinātu. "Viņa zina tikai "Uz priekšu!""

Šīhanas atveidotāja arī atminējusies, ka divas reizes noraidījusi reklāmas plakātus, jo sejas izskats bijis pamatīgi retušēts. "Viņi teica: "Keita, tiešām, tu nevari," uz ko atbildēju "Klau, es zinu, cik man ir grumbas pie acs. Lūdzu, lieciet viņas atpakaļ.""

Viņa arī plecu pie pleca strādājusi kopā ar komandu, lai būtu simtprocentīgi pārliecināta, ka viņas āda izskatās dabīgi. Tāpat Vinsleta pielikusi roku kostīmu izvēlē, lai drēbes būtu ļoti vienkāršas un speciāli neizceltu kādu ķermeņa daļu.

Seriāls seko pa pēdām mazās pilsētiņas detektīvei Šīhanai, kura, neskatoties uz privātās dzīves likstām, ar pilnu jaudu metusies uzzināt, kas gan noticis ar meiteni, kura atrasta mirusi. Ja arī tu dzīvo mazā ciematiņā, iespējams, šis seriāls liks kārtīgi pārdomāt, vai tik tiešām visus kaimiņus labi pazīsti un esi lietas kursā par visām viņu gaitām.

"Slepkavība Īsttaunā" pirmizrādi piedzīvoja 18. aprīlī. Aktrise arī norādījusi, ka ar lielāko prieku vēlreiz iejustos Mēras ādā, jo šī loma viņai ļoti iekritusi sirdī un Vinsleta jau pēc tās skumst.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!