Foto: Publicitātes attēli

Kad pirms pusotra gada "HBO" paziņoja par deviņdesmito gadu kulta seriāla "Sekss un lielpilsēta" atgriešanos jaunā formātā un piedāvāja TV skatītājiem seriālu "Un tā tas laiks paiet…" ("And Just Like That"), prognozes par tā panākumiem bija piesardzīgas. Taču veiksmes formula – pieaugušu sieviešu draudzība, mazie noslēpumi un atklātas sarunas –, darbojas neatkarīgi no gada. Pateicoties seriāla varoņu jaunatgūtajai popularitātei, tas jūnijā piedzīvos jau otrās sezonas pirmizrādi, turklāt pēc vairāk nekā desmit gadu pārtraukuma seriālā atgriezīsies Kimas Ketrelas attēlotā Samanta! Līdz ar pasaules pirmizrādi no 22. jūnija seriālu "Un tā tas laiks paiet…" varēs redzēt LMT Viedtelevīzijā.

Ja seriāla "Un tā tas laiks paiet…" pirmajā sezonā trīs draudzenēm nācās pielāgoties jaunajai dzīvei Ņujorkā pēc pandēmijas, turklāt mēģinot tikt galā ar personīgās dzīves drāmām – Kerija kļuva par atraitni, Šarlote centās savienot mājsaimnieces lomu ar centieniem atgūt karjeru, kamēr Miranda meklēja savu patieso būtību neviennozīmīgi vērtētās attiecībās –, tad otrā sezona, kā sola seriāla veidotāji, vairāk pievērsīsies katras varones individuālajiem pārdzīvojumiem. Un kā nu bez mīlas drāmas, ņemot vērā, ka uz skatuves atgriezīsies Kerijas izbijušais līgavainis, kuram viņas atraitnes statuss šķiet kā lieliska izdevība jaunai iespējai!

Visas trīs galveno lomu atveidotājas – Sāra Džesika Pārkere, Kristena Deivisa un Sintija Niksone ir arī seriāla izpildproducentes, kas darbojas tandēmā ar režisoru Maiklu Patriku Kingu. "Esmu satraukts un sajūsmā par iespēju izstāstīt vairāk par šīm dinamiskajām, drosmīgajām varonēm, kuras attēlo šīs spēcīgās un apbrīnojamās aktrises," paziņojumā par seriāla otro sezonu paudis Kings. "Fakts ir neapstrīdams. Mēs visi esam sajūsmā. Tā tas laiks paiet… un mūsu seksuālā dzīve ir atgriezusies!" viņš pajokojis, atsaucoties uz seriāla "Un tā tas laiks paiet…" nosaukumu.

Vai otrās sezonas reklāmas rullītis jau ir iznācis? Protams! Seriāla pirmais treileris tika izlaists 26. aprīlī, sniedzot skatītājiem ātru sezonas "garšu". Vēlāk – 1. jūnijā tika izlaists otrs otrās sezonas treileris, kurā bija daudz detalizētāka informācija par sižetu.

Visskaļākās spekulācijas jaunā seriāla kontekstā izcēlušās saistībā ar Kimas Ketrelas varones Samantas Džounsas atgriešanos, jo aktrise iepriekš daudz runājusi par toksisko gaisotni seriāla "Sekss un lielpilsēta" un tam sekojošo pilnmetrāžas filmu uzņemšanas laukumā, turklāt arī paziņojusi, ka savulaik par seriāla "Un tā tas laiks paiet…" uzņemšanu uzzinājusi no sociālajiem tīkliem, kā jebkurš cits parasts TV skatītājs. Tāpat gana daudz izskanējis par Ketrelas sarežģītajām attiecībām ar pārējām aktrisēm, īpaši Pārkeri. Taču, pēc visa spriežot, atrasts zelta vidusceļš, un Holivudas mediji vēsta, ka Ketrela seriāla otrajā sezonā parādīsies.

Vairāk par Ketrelas atgriešanos vari izlasīt "Kinolentes" sagatavotajā rakstā "Kimas Ketrelas šokējošā atgriešanās efektīgās Samantas lomā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!