Foto: Vida Press

Savā jaunākajā intervijā Lady Gaga norādījusi, ka viņa bieži jūtas drošāk, būdama sāpēs un mākslā, nekā pati savā dzīvē, ziņo "Independent".

Mūziķe un aktrise nesen filmējās biogrāfiskā krimināldrāmā "Guči nams" ("House of Gucci"), atveidojot Patrīciju Redžani. Ja esi redzējis šo filmu, tad zini, ka acīmredzams bija tas, ka Gaga centās pilnībā pārņemt itāļu akcentu.

"Variety" rubrikas "Aktieri par aktieriem" diskusijā ar Džeiku Džilenholu Lady Gaga pārrunāja arī savu pieeju šai lomai. Sarunā viņa paskaidroja, kāpēc filmēšanas laukumā izmantoja daudz apspriesto Redžani akcentu pat tad, kad nefilmējās: "Kad es esmu tēlā, tad es pilnībā tam nododos, pat, ja konkrētajā mirklī netiek filmēts. Cilvēki man jautāja: "Kāpēc tu visu laiku saglabā Patrīcijas akcentu?" Vai vari iedomāties, ka es visu laiku taisītu akcentu, tad atkal netaisītu... Un, ja man būtu tikai trīs iespējas nofilmēt konkrēto kadru un tieši tad es putrotos ar akcentu? Kas tad būtu? Man taču visu laiku bija jābūt gatavai!"

Lūk, vari salīdzināt Patrīcijas Redžani un Lady Gagas akcents. Vai tie ir līdzīgi?

Gaga turpināja skaidrot savu metodi, atklājot, ka viņa rod drošību, pilnībā atdodoties varonim un stāstam: "Veids, kā es jūtos droši, ir tikai tad, kad ciešu sāpes, kā arī mākslā jūtos droši. Man pat šķiet, ka ar mākslu jūtos drošāk nekā dzīvē."

"Kad es veidoju ainu vannā, kad pagāju zem ūdens, viņiem bija jākliedz "stop", un viņi kliedza: "Dabūjiet viņu ārā no turienes!" Taču man viss bija kārtībā! Es varu aizturēt elpu ilgu laiku. Es esmu dziedātāja. Jūtos pasargāta mākslā. Man šķiet, ka māksla ir pasargājusi visu manu dzīvi."

Gaga ir saņēmusi pozitīvas atsauksmes par savu sniegumu filmā un šobrīd klīst runas, ka viņa ir viena no tām, kas šogad saņems Oskara nomināciju. Savu pirmo Oskaru viņa ieguva 2019. gadā par labāko oriģināldziesmu "Shallow" filmā "A Star is Born", kurā viņa atveidoja galveno varoni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!