Foto: Publicitātes foto

No 9. līdz 18. aprīlim ikvienam iespēja piedalīties "Kino Bize" bērnu rītā un noskatīties vairākkārt apbalvoto animācijas filmu "Mana dzīve kā Cukīni". Pēc mājas kino seansa dalībnieki aicināti darboties praktiski – izstrādāt savus filmas tēlus, izmantojot uz norādīto pakomātu saņemtos materiālus.

Kinoteātra organizētie Bērnu rīti tiešsaistē dod iespēju tiem pievienoties laikā pēc savas izvēles un no jebkuras vietas Latvijā. "Mana dzīve kā Cukīni" ir filma ģimenēm, kas risina vairākus nozīmīgus jautājumus, ko apcerēt kā maziem, tā lieliem. Tā veidota "stop motion" tehnikā, izmantojot reālo vidi – tēli darināti no metāla karkasa, īpaši pašūta apģērba, silikona rokām un kājām, tā piešķirot dzīvīgu kustību.Tās garums ir nedaudz vairāk par stundu.

Pēc filmas noskatīšanos pasākuma dalībnieki aicināti izmantot radošās darbnīcas ierakstu, kurā izklāstīts, kā no materiāliem, kas saņemti uz tuvāko pakomātu, iespējams izveidot tēlus, kas līdzinās filmā redzētajiem varoņiem.

Lai iegādātos biļetes un vienotos par darbnīcas materiālu saņemšanu, rakstīt uz kino@kinobize.lv līdz 8. aprīlim. Filma tiks izrādīta franču valodā ar subtitriem latviešu valodā. Pasākums piemērots bērniem no septiņu gadu vecuma.

Maksa par seansu:

1 bērnam kopā ar vecākiem – 12 eiro;
2 bērniem kopā ar vecākiem – 15 eiro;
3 bērniem kopā ar vecākiem – 18 eiro;
4 bērniem kopā ar vecākiem – 20 eiro.

Vairāk informācijas meklē šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!