Foto: Vida Press

Jau gandrīz 25 gadus Lindsija Lohana ir saistījusies ar piemīlīgām varonēm tādās neaizmirstamās filmās kā "Dvīņu slazdā", "Dīvainā piektdiena" un "Nekrietneles". Pēc ilgāka laika pārtraukuma Holivudas aktrise ir oficiāli atgriezusies, piedaloties sirsnīgā svētku filmā ar nosaukumu "Falling for Christmas" – vienu no pirmajiem "Netflix" 2022. gada svētku filmu izlaidumiem.

Filmu ir grūti nošķirt no Lohanas pašas reālās dzīves stāsta. Viņas privātā dzīve kļuva par nerimstošu paparaci upuri, 2000. gados "izkaisot" pa visiem tabloīdiem. Tagad viņa ir atgriezusies ar lielu sensāciju, un, cerams, pēc visa tā, kas noticis ar viņas laikabiedriem, piemēram, Britniju Spīrsu, beidzot pret Lohanu arī izturēsies ar cieņu. Patiesībā vairāki fani ir atklājuši, ka, tāpat kā Ziemassvētku vecītis, arī ideja par viņu elka atgriešanos Holivudā šķitusi kā Ziemassvētku brīnums. "Falling for Christmas" pierāda, ka katra Lohanas fana svētku vēlēšanās ir piepildījusies.

Skaidrs ir tas, ka auditorija, kas uzklikšķinās atskaņot šo filmu, būs tā, kas primāri vēlēsies redzēt Lindsiju Lohanu atgriežamies. Lai gan "Falling for Christmas", iespējams, nav tāda paša mēroga filma kā "Iron Man" vai "Pulp Fiction", taču ir patiešām jautri un nostalģiski redzēt, kā kādreizējā pusaudžu/tīņu ikona atrod ceļu atpakaļ uz vietu, kas izveidoja viņas karjeru: tas ir komēdijžanrs!

Patiesībā "Falling for Christmas" nav "Hallmark Channel" oriģināls, taču tas noteikti atgādina tādu. Pietiekami vienkāršs un paredzams sižets. Tu noteikti jau esi šo dzirdējis agrāk: atraitnis, vientuļais tētis uzsāk neticamu romānu ar bagātu, izlutinātu amerikāņu viesnīcu magnāta meitu, kas ir saderinājusies ar iedomīgu vīrieti. Bagātajai jaunajai sievietei un vienkāršajam strādniekam sākotnēji nav daudz kopīga... Un, kā jau pierasts, šāda veida filmās ir kāds pavērsiens! Mantiniecei Sjerrai (Lohanai) pēc slēpošanas negadījuma iestājas amnēzija. Būdams labsirdīgs puisis, Džeiks brīvprātīgi piedāvā patvērumu šai pazudušajai dvēselei savā pieticīgajā ģimenes krodziņā. Gaidīdami, kad atgriezīsies viņas atmiņa, Džeiks un Sjerra iesaistās dažādās neaprakstāmās brīvdienu aktivitātēs.

Lohana par filmu ir stāstījusi "Refinery29": "Manas dzīves lielākā mīlestība ir filmu veidošana un stāstu, varoņu atdzīvināšana un dalīšanās tajā ar citiem cilvēkiem. Tā bija patiešām jauka un sirsnīga svētku romantiskā komēdija. Un es priecājos, ka es atgriezos ar kaut ko šādu!"

Arī Džeimija Lī Kērtisa ir izrādījusi lepnumu par savu "Freaky Friday" meitu Lindsiju. "Mana mazā meitiņa ir izaugusi!" zvaigzne rakstīja "Instagram", pievienojot jaunās filmas plakātu, kurā redzama Lohana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!