Foto: Vida Press
Megas Raienas fani ir sajūsmināti pēc tam, kad aktrise paziņoja par atgriešanos romantisko komēdiju žanrā. Proti, viņa režisēs un filmēsies kopā ar filmas "X-Files" zvaigzni Deividu Duhovniju jaunajā romantiskajā komēdijā "Kas notiks vēlāk" ("What Happens Later").

Septiņus gadus pēc debijas režijā ar kara drāmu "Ithaca" Mega Raiena beidzot gatavojas atgriezties! Bet, kā jau noprotams, viņa atgriezīsies ne tikai režisora ampluā, bet arī atgriezīsies pie aktiermeistarības spēlfilmā. Piekritīsi, ka viņa jau ilgu laiku nav bijusi mūsu ekrānos? Raiena tiek uzskatīta par vienu no romantisko komēdiju neapstrīdamajām karalienēm, tāpēc nav šaubu, ka viņa ir lieliski piemērota šim projektam.

Raienas vārds kļuva populārs deviņdesmitajos gados un 2000. gadu sākumā pēc tam, kad viņa piedalījās daudzās veiksmīgās romantisko komēdiju filmās, piemēram, "Kad Harijs satika Salliju...", "Bezmiegs Sietlā" un "Tev pienācis pasts".

Filma "Kas notiks vēlāk" aprakstīta kā "attīstīts un nostalģisks skatījums" uz romantiskās komēdijas žanru. Filmas stāsts sekos bijušo mīļāko Vilas (Raiena) un Bila (Duhovnijs) atkalsatikšanās brīdim gadu desmitus pēc tam, kad abi bija izšķīrušies. Kā viņi satikās? Viņiem nācās pārlaist nakti lidostā sniegputeņa laikā un pārdomāt, kādas varēja būt viņu attiecības, ja viņi būtu turējušies kopā, ziņo "Variety". Filmas iznākšana kinoteātros ir paredzēta 2023. gadā.

"TE NU MĒS ESAM!!!" Raiena rakstīja "Instagram" ierakstā, kurā bija filmas plakāts.

View this post on Instagram

A post shared by Meg Ryan (@megryan)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!