Foto: instagram.com/officialslystallone
Ar filmām par boksu un Rokiju priekšgalā izauguši daudzi. Kā liecina Silvestra Stallones publicētais ieraksts socīklos, tuvojoties "Rokija IV" 35. dzimšanas dienai, iznāks režisora versija ("director's cut"), liecina "Hollywood Reporter".

Kā rakstījis Stallone, kuru vēl aizvien kinopasaulē vislabāk atpazīst kā sīksto Rokiju, šobrīd darbs ir jau izstrādes procesā, un varētu būt gatavs aptuveni klasikas dzimšanas dienas laikā – ap 27. novembri.

"35 dzimšanas dienā "Rokija 4" iznāks režisora versija, kura parādīs manu skatījumu," rakstījis Stallone. Līdz šim brīdim viss izskatās lieliski. Dvēseliski. Paldies MGM par doto iespēju izklaidēt." Fani komentāros neslēpuši sajūsmu par šo ziņu, kā arī centušies apmierināt zinātkāri, vai plānotajā versijā tiks kaut kas dzēsts un, iespējams, pielikta klāt arī kāda neredzēta aina. Uz kādu no komentāriem Stallone atbildējis, ka populārais robots Sico tiks pilnībā "izgriezts" no filmas: "Robots dosies uz izgāztuvi. Vairs nekādu robotu."

1985. gadā uzņemtā filma atnesa milzu panākumus, kā arī iepazīstināja auditoriju ar Dolfu Lundgrēnu – Padomju Savienības cīksnoņa Ivana Drago atveidotājs.

Stallone savā vēstījumā bijis īss un kodolīgs, neizplūstot plašās detaļās, taču zvaigžņotā aktiera vēstījums atstājis lielu iespaidu un diskusijas soctīklu lietotāju vidū. Atklāts paliek jautājums, ar ko varētu tikt aizstātas robota ainas, taču, iespējams, šī Stallones atbilde izrādījusies paķircināšana vien. Atliek vien gaidīt!

View this post on Instagram

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on Aug 30, 2020 at 11:41am PDT


Par "Rokija" filmām netrūkst dažādu nostāstu, no kuriem daļa arī ir patiesi. Piemēram,"Rokija" scenāriju Stallone sarakstījis trīs dienu laikā pēc tam, kad redzējis bokseru Muhameda Alī un Čaka Vepnera cīņu. Vēlāk Vepners tiesājās ar Stalloni, mēģinot no Holivudas zvaigznes piedzīt miljonus par sava tēla un biogrāfisku faktu izmantošanu, bet cieta neveiksmi.

1976. gadā filma kļuva par finansiāli veiksmīgāko filmu Holivudā. Visas septiņas sērijas filmas kopumā ir nopelnījušas vairāk nekā miljards ASV dolāru. Vairāk lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!