Foto: Reuters/ Scanpix/ LETA

"Netflix" ir nācis klajā ar savu dokumentālā seriāla "The Real Bling Ring: Hollywood Heist" reklāmas rullīti. Pirmizrādi seriāls piedzīvos 21. septembrī – tas būs stāsts par septiņiem pusaudžiem, kuri 2008.– 2009. gadā nozaga miljonus vairākām slavenībām, ieskaitot Parisu Hiltoni, kuras dzīvesvietā banda bija pamanījusies "paviesoties" pat vairākkārt. Fani ir sarosījušies ar jautājumiem – vai Hiltone seriālā būs redzama?

Izrādās, 41 gadus vecajai Hiltonei tika lūgts piedalīties "Netflix" seriālā, taču viņai nācās "ar cieņu atteikties" saspringtā darba grafika un drīzumā gaidāmās jaunās kompānijas darbības uzsākšanas dēļ.

"Viņai nav nekādas intereses to vēlreiz pārdzīvot pēc visiem šiem gadiem," portālam "Page Six" sacīja kāds uzticams avots.

Parisa tomēr reiz piedalījās "Oskara" balvas ieguvējas Sofijas Kopolas 2013. gada satīriskajā kriminālfilmā "The Bling Ring" ar Emmu Vatsoni galvenajā lomā. Tolaik Parisa atļāva komandai filmēties viņas mājā un pieņēma pat epizodisku lomu filmā. Kā noskaidrots, tas noticis tikai tāpēc, ka "Sofija Kopola bija filmas režisore". Teju 10 gadus pēc šīs filmas iznākšanas un vairāk nekā 10 gadus pēc tam, kad Hiltones māja tika apzagta, "Stars Are Blind" dziedātāja vēlas atstāt šo savas dzīves daļu pagātnē.

Taču 13. septembrī "Netflix" izlaida dokumentālā seriāla treileri, un kāds bijušais "Bling Ring" dalībnieks tajā atgādina, ka Hiltones māja bija viņu "personīgais bankomāts". "Tiešām? Vēl vienas neaizslēgtas durvis? Nu, mēs varam to darīt vēlreiz,” tolaik sacīja Nikolass Prugo, kurš par saviem noziegumiem izcieta gadu cietumā. "Bling Ring" bijis bandas nosaukums. No viņu uzbrukumiem cietuši gan Orlando Blūms, gan Lindsija Lohana.

2013. gadā žurnāliste Nensija Džo Seilsa savā grāmatā “The Bling Ring: How a Gang of Fame-Obsessed Teens Ripped Off Hollywood and Shocked the World” rakstīja, ka grupa bija īpaši vērsta pret Hiltoni. Vienas laupīšanas rezultātā tika iegūtas dārglietas 2 miljonu ASV dolāru vērtībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!