Foto: AP/AFP/Scanpix/LETA

Sliktas ziņas Teilores Sviftas faniem! Raiens Reinolds ir apstiprinājis, ka Teilore Svifta nekļūs par daļu no supervaroņu filmas "Dedpūls 3", taču sacīja, ka, protams, priecātos, ja tas notiktu, ziņo portāls "Deadline".

Baumas, ka Svifta piedalīsies kādas epizodes tapšanā gaidāmajā "Marvel" filmā, parādījās septembrī, kad Reinoldss kopīgoja reklāmas rullīti par "Deadpool 3" – filmu, kuru paredzēts atrādīt publikai 2024. gada 6. septembrī. Tīzeris atklāja, ka Hjū Džekmens atkārtoti atveidos savu Vilknadža lomu supervaroņu filmā. Acīgākie skatītāji pamanīja, ka šis publicētais video ticis filmēts tajā pašā mājā, kurā uzņemts Sviftas 2021. gada dziesmas "All Too Well" videoklips.

Kamēr fani bija pārliecināti, ka tā ir skaidra zīme – Svifta parādīsies jaunajā kinolentē, filmas galvenais aktieris noraidīja šīs baumas. Intervijā ar "Entertainment Tonight" Reinoldss atklāja, ka, lai gan Svifta nepievienosies filmas dalībnieku sastāvam, viņš joprojām ir atvērts idejai par popzvaigznes pievienošanos "Marvel" franšīzei.

"Vai tu joko?" Reinoldss izteicās, kad viņam tika jautāts, vai viņš apsvērtu Sviftas atlasi. "Es darītu visu šīs sievietes labā. Viņa ir ģēnijs!" Aktieris arī pievērsās tematam, kāpēc šī māja divkārši tika izmantota, sakot: "Ja mēs uzņemsim nākamo "Dedpūls" filmu mājā, tad tieši šī būs atrašanās vieta." Citviet intervijā Reinoldss dziedāja slavinājumus Sviftas jaunākajam albumam "Midnights". Viņš piebilda, ka viņa "visa māja" – sieva Bleika Laivlija un viņu trīs meitas – ir "apsēstas" ar Sviftas jaunāko albumu.

Reinoldss un Svifta jau sen ir izrādījuši atbalstu viens otra projektiem, sākot ar laiku, kad dziedātāja 2016. gadā valkāja aktiera īsto Dedpūla kostīmu Halovīna ballītē. Pēcāk Reinoldss apmeklējis Sviftas ballītes, savukārt viņa vecākā meita Džeimsa piedalījās Sviftas 2017. gada albumā "Reputation".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!