Foto: Vida Press

Pēc ilgākas klusuma pauzes no jauna iekustējies straumēšanas platformas "Netflix" 2019. gada hita, kriminālkomēdijas "Murder Mystery" turpinājuma projekts, par kuru tiek runāts jau teju divus gadus. Nu tapis zināms jaunās filmas režisors, kā arī fakts, ka, ļoti iespējams, uz ekrāniem atgriezīsies arī abi vaininieki un galveno lomu atveidotāji – Dženifera Anistone un Adams Sandlers.

Taču šī nav pirmā reize, kad abi aktieri satiksies uz ekrāniem. Iepriekš viņi plecu pie pleca strādāja 2011. gada romantiskajā komēdijā "Izliecies par manu sievu" ("Just Go With It"). "Netlfix" filmā viņi ne tikai iejūtas precēta pāra lomā, bet arī kļūst par galvenajiem aizdomās turamajiem slepkavības lietā. Vērts piebilst, ka šī slepkavības izmeklēšanas kinolente ar komēdijas elementiem ir viens no visu laiku skatītākajiem "Netflix" oriģinālgabaliem.

Lidmašīnā iepazīstoties ar kādu valdzinošu svešinieku, dzīves rutīnā ieslīgušie Niks un Odrija tiek laipni uzaicināti uz luksusa jahtas klāja, kur valda absolūta bezrūpība. Baudot dzīves skaistumu, abi jaunpienācēji zaudē modrību, vienā mirklī no sauļošanās krēsla nonākot uz apsūdzēto sola. Ātri vien "jauniņie" saprot – vienīgais veids, kā no sava medusmēneša atgriezties ar veselu ādu, ir ņemt grožus savās rokās un bez citu palīdzības noskaidrot, kurš tad īsti nelaiķim iedūra to liktenīgo dunci.

Nu populārās filmas vilciens iekustējies no jauna. Kā raksta "Deadline", jaunā filma tikusi pie režisora – Džeremija Garelika. Tāpat tiek paredzēts, ka no jauna satiksimies gan ar Anistoni, gan arī Sanlderu. Starp citu, Gareliks rakstījis scenāriju arī romantiskajai komēdijai "Šķiršanās amerikāņu stilā" ("The Break-Up"), tāpēc filmēšanas laikā jau iepriekš saticies ar Anistoni. Kā režisors Gareliks debitēja 2015. gadā ar filmu "Kā tikt pie vedēja?" ("The Wedding Ringer").

Kā raksta ārzemju prese, "Murder Mystery" turpinājumam jau ir gatavs scenārijs, kuru rakstījis Džeimss Vanderbilts, savukārt Gareliks tam uzliks pēdējos punktus uz "i". Vēstīts, ka tās uzņemšana notiks divās slavenās lokācijās, proti, Parīzē un Karību salās. Taču plašāk par sižetu pagaidām nekas netiek atklāts, tāpēc var vien spekulēt, vai precētais pāris ļaus skatītājiem sekot līdzi vēl kādai slepkavības mistērijai un kāda tā īsti būs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!