Foto: Vida Press

Sandrai Bulokai straumēšanas platforma "Netflix" nav sveša, un viņa to uzslavē par to, ko tā ir spējusi paveikt viņas karjeras un citu šīs profesijas pārstāvju labā. Viņa ir filmējusies divās ievērības cienīgās "Netflix" oriģinālfilmās, no kurām pirmā bija "Bird Box" 2018. gadā, bet jaunākā filma "The Unforgiveable" 2021. gadā. Neapšaubāmi Holivudas aktrise redz lielos panākumus par abām filmām, un uzskata, ka straumēšanas platforma ir iemesls viņas nesenajai atpazīstamībai.

Skaitļi runā paši par sevi, parādot to, cik liela uzmanība pievērsta Bulokai par "Netflix" veikumiem. "Bird Box" bija absolūta kino sensācija. Tā kļuva par nepārspējamu sarunas tematu skatītāju vidū un ieguva 1. vietu straumēšanas platformā kā skatītākā filma tās vēsturē, līdz galu galā zaudēja savu titulu, pateicoties 2021. gada filmai "Red Notice". Buloka neapstājās un atkal demonstrēja savu sniegumu filmā "The Unforgivable", kas ierindojusies starp 10 skatītākajām filmām "Netflix" vēsturē. Ja par to vairāk vēlies uzzināt, spied šeit! Šie sasniegumi nav nekas tāds, ko nejauši nomest malā, bez šaubām, zvaigzne novērtē atzinību, taču viņa arī neaizmirst par to, kas palīdzējis bruģēt ceļu viņas panākumiem.

Runājot ar "The Hollywood Reporter", Buloka stāstīja par savām sajūtām un sacīja: "Viņi ir labi pret aktieriem. Viņi ir labi pret filmu veidotājiem. Ja nebūtu "Netflix", daudzi būtu bez darba. Viņu stāsti netiktu izstāstīti. Kurš gan būtu domājis, ka es kā sieviete šajā vecumā vēl strādāšu? Es būtu bijusi govju ganībās. Tā ir taisnība!" Nav noslēpums, ka Holivuda ir izaicinošs kalns sievietei, kura kļūst vecāka. Daudzas nokļūst zem "radara", lai ieņemtu augsta līmeņa lomas. Tomēr tas viss virzās uz labāko pusi, jo attīstās daudzveidīgāki stāsti, kas ļauj sievietēm spīdēt neatkarīgi no viņu vecuma.

Atzīstot gūtos panākumus un pārvarētos šķēršļus, viņa arī uzsver "Netflix" publicēto stāstu daudzveidību. Dienvidkorejas seriāls "Squid Game" ir viens no piemēriem, kuram "Netflix" deva dzīvību, galu galā kļūstot par visvairāk apspriesto 2021. gada seriālu un vispieprasītāko Halovīna sezonas tērpu. "Tas ir viens no lielākajiem hitiem! Taču es esmu redzējusi arī vairāku citu valstu darbus, proti, kā citas valstis vairāk strādā citu tautību dēļ, un mēs nekad to nebūtu darījuši pirms 10 gadiem. Tas saved cilvēkus kopā, proti, straumētāji spēj apvienot mūsu stāstus. Skat, viens un tas pats stāsts, tikai citādāks," sacīja Buloka.

Bulokas vārdiem ir nozīme, un viņas patiesība ir atrodama "Netflix" piedāvājumā. Daudzveidība mirdz plašajā stāstu klāstā. Piemēram, "Ragnarok" ir oriģināls norvēģu seriāls, kura centrā ir skandināvu mitoloģijas pārdomāšana. Savukārt "Money Heist" ir autentisks spāņu seriāls, kurā galvenā uzmanība tiek pievērsta laupītāju grupai, kas cenšas izdarīt vēsturiskāko laupīšanu Spānijas vēsturē. Šos un citus stāstus parasti redz tikai tie, kas dzīvo konkrētajā filmas veidotāju reģionā, taču "Netflix" ir devis skatītājiem iespēju ielūkoties, kas notiek ārpus robežām. Tā rezultātā šie dažādie stāsti tiek ne tikai uzklausīti, bet arī atzīti un atalgoti ar apbalvojumiem, kas, iespējams, agrāk nebūtu iespējams.

Nākamo reizi Buloka ieradīsies filmā "The Lost City" kopā ar Čeningu Teitumu un Bredu Pitu. Ieskaties filmas treilerī!

Kinoakadēmijas balvu ieguvušajai zvaigznei ir bijusi aizraujoša karjera, taču viņa atzīst, ka "Netflix" ir nodrošinājis viņai un citiem iespēju vēl dziļāk ienirt savā radošumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!