Foto: Vida Press

Šķiet, ka mūsdienu kino pasaule vairs nav iedomāja bez Sandras Bulokas. Pēc godalgotās Holivudas aktrises 2018. gada filmas "Bird Box" panākumiem arī viņas jaunākā "Netflix" filma "The Unforgivable" iekļuvusi straumētāja populārāko filmu top 10 sarakstā. Domājams, ka tas nav pārsteigums nevienam no mums!

28. decembrī "Netflix" nāca klajā ar ziņu, ka filma "The Unforgivable" ierindojas 9. vietā ar 186 900 000 skatīšanās stundām pirmo trīs nedēļu laikā.

Savukārt otra Sandras Bulokas 2018. gada filma "Bird Box" ieguva augstāku vietu "Netflix" lielāko filmu sarakstā, ierindojoties 2. vietā. Kā veidojas šis saraksts? "Netflix" mēra filmas panākumus, aplūkojot kopējo skatīšanās stundu skaitu filmas pirmajās 28 dienās. Filma "Bird Box" skatīta 282 020 000 stundas.

Citas "Netflix" 10 populārākās filmas ir, piemēram, asa sižeta komēdija "Red Notice" ar 364 020 000 skatīšanās stundām pirmajās 28 dienās, kā arī filma "Extraction", kas savās pirmajās 28 dienās bija reģistrējusi 231 340 000 stundas.

Līdz ar filmas "The Unforgivable" popularitāti Buloka pievienojas aktierim Raienam Reinoldsam, kura divas no viņa filmām arī ierindotas "Netflix" populārāko filmu kolekcijā. Reinoldss piedalās gan iepriekš minētājā "Red Notice", gan arī filmā "6 Underground", kas ar 205 470 000 skatījuma stundām ierindojās 6. vietā.

"The Unforgivable" pašlaik atrodas tieši virs filmas "Army of the Dead", kas ieņem 10. vietu ar 186 540 000 skatīšanās stundām 28 dienās.

"The Unforgivable"

Buloka filmā "The Unforgivable" atveido Rūtu Sleiteri, sievieti, kura izmisīgi vēlas satikties ar savu jaunāko māsu Keitiju, kuru viņa nav redzējusi kopš viņa tika apcietināta pirms 20 gadiem. Filmā viņas varone mēģina atgriezties dzīvē. Vairāk par pašu filmu lasi šeit!

Buloka par savu lomu stāstījusi, ka viņas varone filmā pastrādāja "diezgan šausmīgu noziegumu", paskaidrojot: "Ir vairāki cilvēki, kuru dzīvi ietekmēja viņas pastrādātais noziegums, un ar viņas atbrīvošanu saistāms naids, dusmas, rūgtums un bēdās."


"Bird Box"

Runājot par Bulokas filmu "Bird Box" šī filma iemantojusi milzu popularitāti, un, kā vēsta ārzemju plašsaziņas līdzekļi, pamudinājusi arī cilvēkus uzsākt jaunus un dzīvībai bīstamus izaicinājumus. Par to vairāk lasi šeit!

Savukārt pārējo filmu treilerus skati zemāk. Iespējams, kāda no "Netflix" populārākajām filmām, kļūs arī par tavu iecienītāko.

"Red Notice"


Ja vēlēsies uzzināt vairāk par pašu filmu spied šeit!

"Extraction"

"6 Underground"


"Army of the Dead"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!