Foto: Zuma Press/Scanpix/LETA

"Netflix" apstiprina: trīs cilvēki saņēmuši medicīnisko palīdzību realitātes šova "Squid Game" (straumēšanas kompānija "Netflix" veido jaunu realitātes šovu, kas balstīts populārā korejiešu seriāla "Kalmāra spēle" sižetā) filmēšanas laikā, uzsverot, ka tomēr "apgalvojumi par nopietniem ievainojumiem ir nepatiesi", ziņo BBC.

"Netflix" pārstāvji īpaši uzsver, ka šie cilvēki saņēmuši medicīnisko aprūpi, jo filmēšanas laikā guvuši vieglus veselības stāvokļa pasliktinājumus, piebilstot: "Mums ļoti rūp mūsu aktieru un komandas veselība un drošība."

"Squid Game" joprojām ir viens no "Netflix" skatītākajiem un veiksmīgākajiem seriāliem visā pasaulē. Tiklīdz seriāls sasniedza rekordlielus skatījumus, "Netflix" paziņoja par seriāla 2. sezonu, kā arī realitātes spēļu šovu, kas balstīts populārā korejiešu seriāla "Kalmāra spēle" sižetā. Šova veidotāji solīja, ka šovs būs lielākais televīzijas vēsturē – gan naudas balvas apjoma, gan dalībnieku skaita ziņā: plānots, ka par 4,5 miljonu ASV dolāru lielo balvu cīnīsies 456 dalībnieki. Jā, dalībnieki sacentīsies par milzīgu naudas balvu, gluži kā Dienvidkorejas izdomātajā drāmā. Realitātes šovs pašlaik tiek filmēts "Cardington Studios".

Kā raksta britu tabloīds "The Sun", konkursanti jutās slikti un apsaldējās spēles "Red Light, Green Light" (spēle "Red Light, Green Light" ietver ātru skriešanu pie zaļās gaismas, savukārt nekustīgu un klusu palikšanu, kad gaisma mainās uz sarkanu) laikā, kurā viņiem stundām ilgi bija jāstāv nekustīgiem. "The Sun" runājis ar vārdā nenosauktu dalībnieku, kurš apgalvoja, ka vairākiem cilvēkiem bija nepieciešama medicīniskā palīdzība studijas aukstās temperatūras dēļ.

"Bija cilvēki, kas ieradās, domājot, ka kļūs par miljonāriem, bet viņi aizgāja ar asarām acīs," sacīja anonīmais šova dalībnieks.

"Tā bija kā kara zona," sacīja konkursa dalībnieks. "Cilvēki tika iznesti ar mediķu palīdzību, bet mēs neko nevarējām teikt. Ja tu runā, tu izkrīti no spēles... Varēja dzirdēt, ka kāds kliedz pēc mediķu palīdzības. Beigās daži pat rāpoja. Vismaz viens tika iznests uz nestuvēm."

Kā jau minējām, pēc šī ziņojumu parādīšanās "Netflix" paziņoja, ka trīs cilvēki saņēma medicīnisko palīdzību, jo guva vieglus veselības bojājumus.

"Netflix" pārstāvis norādīja, ka mediķi visu laiku atradās uzņemšanas laukumā un ka uzņēmums ir "investējis līdzekļus visās atbilstošajās drošības procedūrās". "Lai gan bija ļoti auksts, un dalībnieki bija tam gatavi, visi apgalvojumi par nopietnu kaitējumu ir nepatiesi," viņš teica.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!