Foto: Vida Press
"Mēs iesakām turēties vismaz sešu pēdu (aptuveni divu metru) attālumā no Džo Goldberga vienmēr un visur" – ar šādu paziņojumu klajā nākusi milzīgu popularitāti iemantojušā seriāla "You" veidotāju komanda, atklājot, ka trešā sezona ir tapšanas stadijā.

Plāni par jaunās sezonas uzņemšanu tika publiski izplatīti jau janvārī, raksta "People". Taču nu kopā ar oficiālo paziņojumu straumēšanas gigants "Netflix" arī publicējis fotogrāfiju, kurā redzams galvenā varoņa Džo Goldberga atveidotājs Pens Bedžlijs. Viņš "rotājies" ar mutes un deguna aizsegu, uz kura rakstīta galvenajam varonim tik ļoti raksturīgā "Sveika, tu" ("Hello, You") frāze. Tas arī vedina domāt, ka filmēšanā tiks ievēroti visi noteiktie drošības pasākumi saistībā ar jaunā koronavīrusa izplatību.

Pagaidām vēstīts, ka trešā sezona atsāksies vietā, kur iepriekšējai tika likts punkts. Tas nozīmē, ka arī jaunākajās epizodēs redzēsim Viktorijas Pedretti atveidoto Lovu Kvinu jeb Džo otrās sezonas mīlestību. Lai gan iepriekšējās sezonās tieši Džo ir bijis tas, kurš iemantojis trakā un neracionālā cilvēka statusu, ļoti iespējams, jaunā sezona centīsies atklāt, vai tik Lova šim titulam nav piemērotāka, norāda "Cinema Blend". Bedžijs un Sera Gambla, viena no seriāla veidotājām, intervijā atklājusi, ka daudzi notikumi norisināsies ap noslēpumaino kaimiņieni, ar kuru skatītāji iepazīstas otrās sezonas noslēguma ainā.

Šobrīd nav zināms konkrēts publicēšanas datums, taču ja trešā sezona ies iepriekšējo pēdās, pie skatītājiem tā varētu nonākt 2021. gada rudenī – starp septembri un decembri. Vēstīts, ka trešajā "You" sezonā būs 10 sērijas. Tāpat ārvalstu mediji rakstījuši, ka Džo un Lovas ceļi krustosies ar daudziem jauniem personāžiem, kurus atveidos, piemēram, Skots Spīdmens, Šalits Grants, Treviss Vanvinkls un citi.

View this post on Instagram

A post shared by YOU (@younetflix) on Dec 5, 2019 at 8:00am PST

Ja neesi seriālu redzējis, to var aprakstīt šādi – viss sākas ar grāmatu veikala menedžera ieskatīšanos kādā pircējā, studentē... Un ātri vien jauniete kļūst par vīrieša apsēstības objektu. Ne vienā vien atsauksmē teikts: šis seriāls mērķēts sievietēm, kuras "iekrīt" uz psihiski nestabiliem vīriešiem un pat sociopātiem. "You" ir psiholoģiskas dabas trilleris, diezgan drūms, tomēr ar gudru padomiņu.

Seriāla pirmās divas sezonas iespējams noskatīties "Netflix" platformā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!