Foto: VidaPress/AFP/Scanpix/LETA
Straumēšanas pakalpojumu sniedzējs "Hulu" nācis klajā ar vērienīgiem jaunumiem – viņi pasūtījuši 2005. gada kulta seriāla "Kā es satiku jūsu māti" ("How I Met Your Mother") sīkvelu, kurā šoreiz aktrises Hilarijas Dafas atveidotā Sofija savam dēlam pastāstīs, kā iepazinusies ar viņa tēvu, raksta portāls "Variety".

Kā teiktu Bārnijs Stinsons no oriģinālā seriāla, šie jaunumi ir "Legen – wait for it – dary"! Komēdijseriāls skatītājus priecināja līdz pat 2014. gadam, deviņu sezonu garumā secīgi atklājot, kā tad viens no pieciem galvenajiem varoņiem – Teds Mousbijs – iepazinās ar savu īsto un vienīgo. Pa vidu, protams, ir gan kāzas, gan bēres un visdažādākie jandāliņi, taču katrs nākamais dzīves notikums viņu pietuvinājis liktenīgajam brīdim. Seriāls ieguvis neskaitāmus kino pasaules apbalvojumus, tostarp "Emmy" un "Zelta Globusus", un nu sagaidījis sava veida turpinājumu.

Šobrīd seriālam pasūtītas 10 sērijas. Uzreiz gan jāteic, ka jaunajā daudzsēriju kinolentē "Kā es satiku jūsu tēvu" ("How I Met Your Father") būs pilnībā cits aktieru sastāvs, taču no oriģināla aizlienēts stāsta veidošanas princips, raksta CNN. Tāpat pagaidām nav zināms vai un kādā veidā abi seriāli varētu tikt sasaistīti kopā.

"Kā es satiku jūsu tēvu" Hilarija Dafa, kura būs arī seriāla producente, iejutīsies stāstnieces lomā un vedīs skatītājus uz tālo 2021. gadu, kad viņas ceļi pirmo krustojās ar mīļoto. Paralēli uzzināsim, kā viņas tuvāko draugu grupiņa lūko atrast dzīves jēgu un savu vietu uz šīs zemeslodes, kā arī mēģina iemīlēt iepazīšanās lietotnes un neierobežotās iespējas.

Seriāla "Younger" aktrise ar šo prieka vēsti padalījusies arī soctīklos, norādot, ka ar nepacietību gaida satikšanos ar savu ekrāna ģimeni. Jaunā seriāla veidošanā piedalīsies arī "Kā es satiku jūsu māti" tēvi Kārters Bejs un Kregs Tomass.

Seriāls "Kā es satiku jūsu māti" kļuva par popkultūras fenomenu 2005. gadā. Galvenās lomas atveidoja Džošs Rendors (Teds Mousbijs), Kobija Smaldersa (Robina Šcerbatska), Nīls Patriks Heriss (Bārnijs Stinsons), Džeisons Sīgels (Maršals Ēriksons), Elisone Henigana (Lilija Oldrina). Uzreiz pēc seriāla pēdējās sērijas "CBS" izziņoja seriāla sīkvelu ar nosaukumu "How I Met Your Dad". Galveno lomu tajā atveidoja Grēta Gērviga. Seriālam tika uzņemta pat pilotsērija, taču tā neguva atsaucību. 2017. gadā portāls "Deadline" ziņoja par vēl vienu mēģinājumu ar jaunu nosaukumu un citiem varoņiem, taču drīz vien arī šis projekts tika apturēts.

Kāds būs šī cēliena liktenis, rādīs laiks, taču līdz rezultātam vēl kāds laiciņš jāpaciešas. Tieši tāpēc, ļoti iespējams, ir īstais brīdis, lai pārskatītu vecās sērijas! Te, lūk, atmiņas atsvaidzināšanai dažas no amizantākajām seriāla epizodēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!