Foto: Vida Press

Toms Holands – visiem labi zināmais Zirnekļcilvēka atveidotājs, nācis klajā ar paziņojumu, kas pārsteidzis daudzus iemīļotā aktiera fanus. Jaunākajā intervijā viņš atklājis, ka nākamā gada plāns ir ieturēt pauzi no aktierdarba. Šāds lēmums pieņemts pēc viņa jaunākā "Apple TV+" krimināltrillera seriāla "The Crowded Room" nogurdinošās producēšanas un galvenās lomas atveidošanas.

Holands intervijā ar "Extra" atzinis, ka viņa jaunākā seriāla "The Crowded Room" filmēšanas laiku varētu raksturot kā smagu. Trillerī Holandam pieder galvenā loma, atveidojot Deniju Salivanu (viņš patiesībā ir Billijs Miligans), kuru pasaule zina kā studentu pilsētiņas izvarotāju. Tiesas psiholoģiskajā ekspertīzē tika atklāts, ka Billijā mīt 24 personības, kurām ir dažāds dzimums, vecums, tautība, raksturs un intelekts. Un tieši tā iemesla dēļ, viņš bija pirmais indivīds, kurš tika atzīts par nevainīgu, pamatojoties uz disociatīvās identitātes traucējumiem.

"Filmas uzņemšanas laiks bija grūts," Holands pastāstīja "Extra" par seriāla iestudējumu. "Mēs pētījām noteiktas šī konkrētā cilvēka emocijas, kuras es nekad agrāk nebiju piedzīvojis. Un papildu tam, es biju arī producents – risināju ikdienas problēmas, kas radās ar filmas projektu. Un tas radīja papildu spriedzi!"

Holands sacīja, ka viņam pat ļoti patika šī pieredze, jo tās laikā viņš kļuva par pilntiesīgu producentu, taču žonglēšana ar diviem pienākumiem pie viena projekta, spēlējot varoni ar smagu garīgās veselības stāvokli un esot producentam, lika viņam sasniegt aktiera lūzuma punktu.

"Man nav svešs smags darbs," sacīja Holands. "Es esmu dzīvojis ar pārliecību, ka smags darbs ir labs darbs. Bet šis kinodarbs mani salauza. Un kāds tam visam ir rezultāts? Es grasos paņemt brīvu gadu no aktierdarba. Un es ceru, ka mūsu smagais darbs nebija veltīgs."

Pagājušajā mēnesī intervijā izdevumam "Entertainment Weekly" Holands atklāja, ka darbs pie seriāla patiesībā viņu novedis pie personīgās dzīves sabrukuma.

"Es sāku redzēt šo varoni savā personīgajā dzīvē," sacīja Holands. "Es atceros, ka mājās biju depresīvs un sāku domāt, piemēram: "Es noskūšu galvu. Jā, man ir jānoskuj galva, jo man ir jāatbrīvojas no šī tēla."

Izrādās, "Apple TV+" seriāls mainīja viņa uzskatus par garīgo veselību. "Es daudz mācījos par garīgo veselību un tās spēku, kā arī runāju ar vairākiem psihoterapeitiem par Billija cīņām. Un tas mana paša dzīvei sniedza lielu informatīvu ieguldījumu," sacīja aktieris.

Pateicoties saviem draugiem, ģimenei, aktieru biedriem un psihologam, Holands teic, ka jūtas atbalstīts visā šajā procesā. Viņš pat atklāj, ka šī pieredze viņu ir mainījusi uz labo pusi un nu viņš jūtas pieaudzis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!