Foto: Vida Press

Zaks Efrons sacēlis pamatīgu vētru "Vidusskolas mūzikls" fanu vidū – aktieris atklājis, ka būtu gatavs atgriezties franšīzē, norādot, ka ar prieku radītu veco filmu jaunā mūsdienu versijā. Efrons 2006. gada "Disney" kanāla oriģinālfilmā atveidoja vidusskolas basketbola zvaigzni un kļuva par vienu no mūzikla galvenajiem varoņiem – Troju Boltonu. Aktieris turpināja atveidot Troju 2007. gada turpinājumā "Vidusskolas mūzikls 2" un noslēdzošajā filmā "Vidusskolas mūzikls 3: Izlaiduma gads" 2008. gadā.

Jaunākajā intervijā ar "E! News" Efronam jautāts, vai viņš būtu ieinteresēts radīt "Vidusskolas mūzikls" turpinājumu, uz ko viņš sacījis: "Protams, protams!" Tāpat Efrons piebildis: "Es domāju, ka iespēja jebkurā formā atgriezties un strādāt ar šo komandu būtu tik apbrīnojama. Mana sirds joprojām ir tur. Tas būtu neticami. Ceru, ka tas notiks."

Bez šaubām, oriģinālā filma, kurā piedalījās arī Vanesa Hadžensa, kļuva par popkultūras sensāciju. Taču nekas nav apstājies līdz pat šodienai! Piemēram, 2019. gadā "Disney+" pakalpojumā tika izlaists televīzijas seriāls "High School Musical: The Musical: The Series".

Tāpat kā citi aktieri, Efrons ir nedaudz atkāpies no "Disney" kanāla oriģinālfilmām, iejūtoties vairākās citās lomās un projektos. Tāpat Efrons ir arī filmējies vairākās nopietnākās filmās, piemēram, "Firestarter", "Sliktie kaimiņi" un pat atveidojis sērijveida slepkavu 2019. gada filmā "Pievilcīgs, ļauns un slikts", taču tik un tā aktieris ir gatavs atgriezties "Disney" populārajā mūzikla franšīzē. Kas interesanti, aktieris atklājis, ka kādreiz cer iekarot lomu arī populārajā "MCU".

Lai vai kā – ilggadējiem faniem, kuri uzauguši pie "Vidusskolas mūzikla", ir ne tikai patīkami dzirdēt, ka Efrons ar mīlestību atskatās uz to laiku, bet ir arī gatavs tajā atgriezties.

Vērts piebilst, ka par ceturto "Vidusskolas mūzikla" filmu baumo jau gadiem. Pāris gadus pēc trešās filmas nokļūšanas kinoteātros tika ziņots, ka ceturtā filma tiek gatavota. Runā, ka jauno filmu sauks "Vidusskolas mūzikls: Austrumi satiekas ar Rietumiem" un tās centrā būs jauns Austrumu augstskolas studentu loks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!