Foto: Vida Press

Šī vasara kinomīļiem ir nav vienkārša – lai gan kinoteātri pamazām atsāk darbu, līdz lielo filmu nonākšanai uz ekrāniem vēl nāksies pagaidīt. Ar pacietību jābruņojas arī tiem, kuri gaida supervaroņu filmas "Brīnumsieviete" turpinājumu.

Filmas "Brīnumsieviete 1984" ("Wonder Woman 1984") pirmizrāde sākotnēji bija ieplānota 5. jūnijā, vēlāk Covid-19 pandēmijas dēļ pārcelta uz 14. augustu, bet tagad tapis zināms – tā uz lielajiem ekrāniem nonāks vien šī gada 2. oktobrī.

Paziņojums par supervaroņu fanu gaidītās filmas atkārtotu pārcelšanu sekoja īsi pēc tam, kad "Warner Bros." studija bija pavēstījusi, ka izvēlēts jauns Kristofera Nolana filmas "Tenet" pirmizrādes datums – tā no 17. jūlija pārcelta uz 31. jūliju.

"Mēs šo filmu veidojām lielajiem ekrāniem, un es ticu kinoteātru spēkam," savā "Twitter" profilā martā, vēstot par filmas pārcelšanu, atzina filmas režisore Petija Dženkinsa, tādējādi noliedzot arī jau uzvirmojušās runas, ka filma savu pirmizrādi varētu piedzīvot kādā no video straumēšanas platformām.


    "Šajā tumšajā un biedējošajā laikā es ar cerīgu skatu raugos nākotnē, kur mēs atkal varēsim kopīgi piedzīvot kino spēku," savus fanus tobrīd mierināja filmas galvenās lomas atveidotāja Gela Gado.

    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!