Kad "Showtime" paziņoja, ka veido miniseriālu "The First Lady", kurā tiks atspoguļota dažu Amerikas svarīgāko pirmo lēdiju dzīve, pirmais un svarīgākais jautājums bija: kura atveidos Mišelu Obamu? Svarīgais uzdevums uzticēts aktrisei Violai Deivisai, kuras veikumu varam novērtēt jaunā seriāla treilerī.

Viola Deivisa ir "Oskara", "Emmy" un "Tonija" balvas ieguvēja, kura laika gaitā kļuvusi par vienu no mūsdienu izcilākajām melnādainajām aktrisēm. Tam par iemeslu, visticamāk, arī "Showtime" viņu uzskatīja par cienīgu attēlot Mišelu Obamu.

Galvenās lomas atveido arī "Oskara" un "Emmy" balvām nominētā Mišela Feifere kā Betija Forda, kā arī "Emmy" balvas ieguvēja Džiliana Andersone Eleonoras Rūzveltas lomā.

10 sēriju kinolentes treilerī trijotne atsevišķi parādās klipu kolekcijā, kurā parādīts sieviešu laiks Baltajā namā, kad viņu vīri vadīja valsti.

Lūk, ko mēs varam sagaidīt saskaņā ar oficiālo seriāla aprakstu: "Showtime" seriāls ir "atklājošs Amerikas vadības pārveidojums, kas tiek stāstīts caur Baltā nama centrā esošo sieviešu prizmu. Seriāls pavērs priekškaru trīs unikālu un noslēpumainu sieviešu un viņu ģimeņu privātajai un politiskajai dzīvei, izsekojot viņu ceļam uz Vašingtonu, iedziļinoties viņu pagātnē un sekojot aiz Baltā nama durvīm. Tas nekoncentrēsies tikai uz viņu kā prezidenta dzīvesbiedru dzīvi, bet arī atklās, kas viņas aizveda līdz Baltajam namam, sākot ar agrīnajiem dzīves gadiem un sekojot viņām pēc pārcelšanās uz Vašingtonu."

"Pēc četriem gadiem nevēlos atskatīties un domāt: "Par ko es kļuvu, dzīvojot tajā mājā?" teic Obamas kundze, vēlāk piebilstot: "Es izvēlēšos savu komandu, izvēlēšos savus mērķus. Saprotat?"

Viola Deivisa savā "Twitter" kontā rakstījusi: "Atveidot Mišelu Obamu nebija nekāds mazais uzdevums, bet gan mūža pagodinājums."

Seriāla pirmizrāde notiks "Showtime" 17. aprīlī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!