Jaunajā kinolentē ar ukraiņu izcelsmes Holivudas aktrisi Milu Jovoviču galvenajā lomā redzēsim ne vienu vien ikonisko briesmoni no slavenajām "Monster Hunter" videospēļu sērijām. Šis fakts apstiprināts arī nupat publicētajā Pola Andersona filmas tīzerī. Taču, kā norāda "Forbes", iespējams, pats labākais no divu minūšu garā videorullīša ir milzu pūķis, kas varētu būt "Troņu spēļu" redzētās radības attāls brālēns.

Jovovičai šajā filmā uzticēta kapteines Artimisas loma. Tas ir pavisam jauns un kinolentes vajadzībām radīts tēls. Viņas komanda negaidīti nonāk pasaulē, kuru pārņēmušas milzu radības. Jovovičas varonei monstru un briesmoņu apdzīvotā planēta ir kaut kas pilnībā svešs, tāpēc šādā veidā mēģināts pietuvoties realitātei, parādot, kā jūtas un ko redz cilvēks, kura ceļi nekad iepriekš nav krustojušies ar "Monster Hunter" spēli.

Arī filmas "Monstru medniece" ("Monster Hunter") režisors Pols Andersons atklājis, ka iepriekš nekad ar spēli nebija nonācis aci pret aci. "Mani, absolūtu svešinieki, aizrāva iespaidīgās ainavas un radības, kas lika pamatīgi pasvīst," viņš sacījis, norādot, ka šādu pieredzi vēlējies sniegt arī kinolentes skatītājiem.

Filmā redzēsim vienu no populārākajām radībām, kuru raksturo uguns. Tas būs "The Rathalos". ""Lielos vilcienos" viņš ir "Monster Hunter" vidospēļu rokzvaigzne," norādījis Andersons. "Viņš ir bijis teju visās spēlēs, tāpēc esmu ļoti priecīgs radību redzēt arī mūsu filmā."

To, kā Jovovičas tēls varētu izskatīties ekrānā, aktrise saviem faniem atrādīja jau 2018. gada nogalē. Vientē "Instagram" publicētajā fotogrāfijā iespējams redzēt kareivīgo varoni, kas tērpusies bruņās un rokās tur ieroci, kas parasti tiek izmantots briesmoņu neitralizēšanai.

View this post on Instagram

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on Oct 25, 2018 at 1:10pm PDT


Pirms Mila Jovoviča kļuva par aktrisi, viņa atpazīstamību guva kā modele. Jau 11 gadu vecumā viņa pirmoreiz gozējās uz žurnāla vāka. Vēlēdamās sevi pilnveidot un attīstīt savus daudzpusīgos talantus, soli pa solim izskatīgā meitene jau spēra pirmos soļus kino pasaulē. Savu pirmo nozīmīgo lomu viņa ieguva tīņu vecumā, spēlējot filmā "Return to the Blue Lagoon" (1991). Kā Milas slavas panākumu atslēga noteikti jāmin filma "The Fifth Element" (1996), pēc kuras sekoja lomas filmās "The Messenger: The Story of Joan of Arc" (1999), "He Got Game" (1998), "The Million Dollar Hotel (2000), "Zoolander" (2001) un citās.

Šī gada sākumā pasauli ieraudzīja Jovovičas trešā atvase. Vairāk par spēcīgo ukraiņu aktrisi, kas sasniegusi Holivudas virsotnes ar lielu darbu, lasi šajā rakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!