"Sony" laidis klajā uzmanības vērtu pilnmetrāžas treileri, aptuveni divarpus minūtes demonstrējot Toma Holanda, jaunā Neitana Dreika, darbības, kas neietver tikai lidmašīnas nelaimes gadījumu un jokus par skotu akcentu! Mēs redzēsim daudz vairāk darbību... Kā arī sastapsimies ar Marku Vālbergu un Antonio Banderasu.

"Uncharted" ir nogājusi lielu ceļu, taču tagad – septiņus režisorus vēlāk – pirmais treileris ar Tomu Holandu jeb Neitanu Dreiku ir klāt! Šīs filmas režisors ir Rubens Fleišers, kas pazīstams arī ar "Venoma" kinolenti.

Filmas stāsts ir balstīts "PlayStation" videospēles "Naughty Dog" notikumos, vēsta "Deadline". Tā ir viena no visu laiku vislabāk pārdotajām, kritiķu visaugstāk novērtētajām videospēļu sērijām. "Uncharted" iepazīstina skatītājus ar jauno, gudro Neitanu Dreiku, kurš demonstrē savu pirmo dārgumu meklējumu piedzīvojumu kopā ar gudro draugu un partneri Viktoru Sulivanu (Marks Vālbergs). Darbības piedzīvojumu eposā, kas aptver visu pasauli, abi briesmu mudžoņā meklē "vislielāko dārgumu, kāds līdz šim nekad nav atrasts," vienlaikus izsekojot pavedieniem, kas varētu novest pie Neitana sen pazudušā brāļa.

Kā jau minēts, tad galvenajās lomās ir "Zirnekļcilvēka" zvaigzne Toms Holands, Marks Vālbergs, Sofija Teilore un Antonio Banderass.

"Uncharted" videospēļu sērija ir slavēta un komerciāli veiksmīga, jo tā piegādājusi vairāk nekā 41 miljonu video spēļu vienību, padarot to par vienu no visu laiku vislabāk pārdotajām videospēļu franšīzēm.

Filma "Uncharted" kinoteātros debitēs 2022. gada 18. februārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!