Foto: Vida Press
Šī gada augustā uz lielajiem ekrāniem plānots nogādāt "The Suicide Squad" Džeimsa Gana stilā. Mūs sagaida jauns pašnāvnieku sastāvs, un publicētais treileris liek noprast, ka baisu jo baisu izdarību filmā netrūks.

Lai gan pamatstāsts vēl aizvien ir miglā tīts, pirmais reklāmas videorullītis sākas ar jaunu misiju – izglābt Margo Robijas atveidoto Hārliju Kvinu. Taču, kā zināms, spēju viņai netrūkst, un atbrīvošana nebūt nav nepieciešama. Jāpiebilst, ka filmā izmantotā valoda un situāciju atspoguļojums to diezgan pamatoti nosliec "R" reitinga virzienā.


Jaunajā kinolentē redzēsim gan dažus "vecos kadrus", gan arī jaunpienācējus – varoņu ādās iejutīsies iepriekš minētā Robija, kā arī Idriss Elba, Džoels Kinnamans, Pīters Kapaldi, Viola Deivisa, Džajs Kortnijs, Alise Braga, Pīts Deividsons, Neitans Filions un citi. 2020. gada novembrī tapa zināms, ka šo sarakstu papildinās arī leģendārais Silvestrs Stallone. Toreiz gan miglā tīts bija jautājums, kādā veidolā Stallone tajā parādīsies, taču nu šīm diskusijām pielikts punkts. Aktieris filmai aizdevis savu balsi, ieskaņojot King Shark – cilvēka un haizivs krustojumu.

View this post on Instagram

A post shared by James Gunn (@jamesgunn)


Salīdzinot ar tumšo un zosādu uzdzenošo vidi, kuru redzējām Deivida Ajera 2016. gada filmā "Suicide Squad", šis veikums solās būt košāks un krāsaināks. Kā raksta "Variety", lielākā darbības daļa varētu norisināties Latīņamerikā.

Uz pirms pieciem gadiem iznākušo filmu par supervaroņiem, vienkārši iemīļotiem tēliem un viņu piedzīvojumiem tika liktas milzīgas cerības. Lai gan ienākumi pārsniedza "Warner Bros" studijas plānotos, par kopējo pēcgaršu īsti priecīgi viņi, domājams, nav. Tā sacēla pamatīgu viļņošanos – kritiķi supervaroņu filmu nopēla, saucot par "vienkārši sliktu", savukārt fani par šo viedokli nebija sajūsmā. Turpretī filmas aktieri uzskatīja, ka gala vārds tomēr jebkurā gadījumā pieder skatītājiem. Vairāk par iemesliem, kāpēc eksperti kinolenti izbrāķējuši, lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!