Aktrise Reičela Brosnahena, kuru daudzi vislabāk atceras kā misis Midžu Meizelu no seriāla "The Marvelous Mrs. Maisel", nolēmusi sevi parādīt pavisam citā gaismā. Jaunā "Amazon Prime Video" daudzsēriju drāma "I'm Your Woman", kurā Brosnahenai piešķirta galvenā lomā, sekos viņas gaitām, bēguļojot ar bērnu uz rokām.

Seriāls skatītājam liks ceļot laikā uz pagājušā gadsimta septiņdesmitajiem gadiem. Sižets atklāj stāstu par Džīnu – mājsaimnieci, kura ir spiesta pamesta savu dzīvesvietu, jo vīra profesionālo darbību un nepareizo lēmumu dēļ viņš nonāk ragos ar saviem biznesa partneriem. Kad nakts vidū viņas mājās uzrodas kāds vīra Edija draugs, kura uzdevums ir pasargāt sievieti un bērnu no bruņotiem atriebības kārotājiem, Džina spiesta viņa rokās ielikt veselas divas dzīvības.

View this post on Instagram

A post shared by I'm Your Woman (@imyourwomanmovie) on Oct 26, 2020 at 1:03pm PDT


"Vai kāds meklē?" vaicā Džīna, vēloties uzzināt vairāk par vīra gaitām. "Visi meklē. Un viņi meklē arī tevi," atbild Edija draugs Kals. Taču notikumi pilnībā sagriežas kājām gaisā, kad pēkšņi pazūd arī Kals un sieviete paliek vienatnē. Labi, ka viņas ceļi krustojas ar Kala sievu Teri, kura palīdz viņai nostāties uz patstāvības takas, paralēli šķetinot Edija kriminālās darbības noslēpumus.

"Es vienkārši domāju, ka tev vajadzētu būt gatavai tam, kas sekos," Teri saka Džīnai pēc tam, kad jaunā māmiņa vēlas zināt, kāpēc nonākusi ložu krustugunīs. "Un kas tad sekos?" Džīna viņai vaicā.

View this post on Instagram

A post shared by I'm Your Woman (@imyourwomanmovie) on Oct 13, 2020 at 8:57am PDT


Seriāla režisores vieta atvēlēta Džulijai Hārtai ("Miss Stevens", "Fast Color"), taču scenāriju viņa sarakstījusi kopā ar vīru Džordanu Horovicu. Straumēšanas platformā tā būs pieejama no 11. decembra.

Taču skatīšanās vērts noteikti ir arī "The Marvelous Mrs. Maisel", kas Brosnahenai atnesa lielāku atpazīstamību. Tā pirmā sezona pie skatītājiem nonāca 2017. gadā. Seriāla darbība norisinās 50. gadu beigās, Ņujorkā. Galvenā varone Mirjama jeb Midža pēc konflikta ar vīru uzzina par viņa krāpšanu. Sāpju plosītā perfektā mājsaimniece iedzer par daudz vīna un, pēc spontānas kāpšanas uz skatuves kādā lokāla, atklāj sevī komiķes – izklaidētājas talantu. Par krūšu atkailināšanu un uzstāšanos bez licences viņa tiek arestēta. Policijas mašīnā viņa nonāk kopā ar vēl vienu aizturēto – slaveno komiķi Leniju Brūsu.

Seriāls saņēma augstu kritiķu novērtējumu, kā arī divus "Zelta globusus" televīzijas seriālu kategorijās 2018. gada sākumā. To būtu vērts redzēt vispirms tāpēc, ka tas ir lielisks ceļojums laikā uz 50. gadu Ameriku, ar sava laika modi, mūziku, interjeru un tikumiem. Turklāt tas ir arī asprātīgs atgādinājums, ka vēl ne tik sen sievietēm darīt "vīriešu lietas" pat tad, ja tā ir sadzīvisku joku stāstīšana publikas izklaidēšanai, nemaz nebija sabiedrībai tik saprotami un pieņemami.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!