Foto: AP/Scanpix/LETA

"Diāna, kādu dienu tu piepildīsi savus sapņus un pat vēl vairāk… Un tad viss būs citādi." Ar šo frāzi sevi piesaka jaunākais ilgi gaidītās un potenciāli ļoti veiksmīgās filmas "Brīnumsieviete 1984" ("Wonder Woman 1984") rullītis, kas publicēts īsi pirms kinolentes parādīšanās uz lielajiem ekrāniem, vēsta "Deadline".

Filma stāsta par Brīnumsievieti jeb kādreizējo amazoni Diānu. "Brīnumsieviete 1984" ir turpinājums 2017. gada filmai "Brīnumsieviete", tāpēc jaunās filmas notikumi risinās vairākus gadus pēc pirmajā filmā redzētajiem. Aktrises Galas Gadotas atveidotā princese – cīnītāja atkal dodas kaujā pret ļaunajiem Maksvelu Lordu un Čītu. Visā ir iesaistīts arī viņas bijušais mīļotais Stīvs Trevors. Filmas režisore ir Petija Dženkinsa, ar kuru Gadotai plānota arī tālāka sadarbība, veidojot kinolenti par leģendāro Senās Ēģiptes valdnieci Kleopatru.

Par un ap šo filmu šogad runāts daudz. Tās pirmizrādes datumi no jūnija sākuma pārcelti jau vairākas reizes, līdz nolemts gada nogalē to tomēr nodot skatītāju vērtējumam gan kinoteātros, kur to durvis nav slēgtas, gan arī "HBO Max" platformā. Starp citu, "Warner Bros." studija 17 filmas, kuru pirmizrāde plānota 2021. gadā, izrādīs tieši šādā pašā veidā. Vairāk par hibrīda modeli uzzini šeit.


Taču nu filmas "Brīnumsieviete 1984" veidotāju komanda nākusi klajā ar jaunu, 60 sekunžu garu tīzeri. Tas parāda ne tikai Gadotas Brīnumsievietes dzīvi, bet arī sniedz plašāku ieskatu viņas attiecībās ar Krisa Paina atveidoto kapteini Trevoru. Minūtes laikā varam novērtēt īsu kadru nomaiņu, romantiskajām deju un randiņu ainām mijoties ar Gadotas varones pacelšanos virs mākoņiem.

Tāpat stāstnieka balsī publicētajā videorullītī dzirdam apgalvojumu, ka "pasaule vēl nav gatava tam, ko paveiks Brīnumsieviete. Viņa kļūst par leģendu." Savukārt video noslēgumā redzam Diānu, savu roku uzliekot virs Stīva un veltot viņam mīlestības pilnu skatienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!