Ja domāji, ka Bena Afleka attiecības ekrānā nevar kļūt trakākas par 2014. gada filmu "Neatrodamā" ("Gone Girl"), jaunais filmas "Deep Water" treileris ir šeit, lai pierādītu pretējo. Nācis klajā dziļāks ieskats psiholoģiskajā trillerī ar Afleku un Anu de Armasu galvenajās lomās, un šķiet, ka šis būs īsts grāvējs. Filma stāsta par sievu, kura kaitina savu vīru ar attiecībām ārpus laulības, un tas viss ir jautri un rotaļīgi, līdz kāds mirst peldbaseinā...

Reklāmas rullītis atklāj, ka Afleka un de Armasas attiecības ir kā izaicinoša spēle, kurā teiciens "Es tevi mīlu" izklausās vairāk kā drauds nekā jebkas cits. Vēl viens interesants elements, kam sekot līdzi, ja vēlies mēģināt izdomāt, kur virzās stāsts, ir tas, ka Afleks nepārtraukti novēro de Armasu. Tātad vīrs acīmredzami nav apmierināts ar sievas rīcību, bet pacieš to, jo…?

Treileris atklāj arī to, ka de Armasas tēls ir cilvēka mīkla, kuras patiesos nodomus, šķiet, nav iespējams nolasīt. Vai viņa patiešām izbauda savu personību? Vai viņa ir psihopāte? Vai arī viņa ir tikai meitene, kas izklaidējas, un īstais ļaundaris ir viņas vīrs? Ja ar treileri viss ir skaidrs, tad mēs noteikti varam sagaidīt vēl daudzus līkločus šajā stāstā.

"Deep Water" pamatā ir autores Patrīcijas Haismitas vislabāk pārdotais romāns. Bez Afleksa atgriešanās, "Deep Water" iezīmē arī režisora un ASV Kinoakadēmijas balvai nominētā Adriana Laina atgriešanos pie erotiskā psiholoģiskā trillera. Ar šo žanru viņš kļuva pazīstams 80. un 90. gados. Šī būs viņa pirmā filma režisora ​​krēslā pēdējo 20 gadu laikā. Viņš vadīja arī filmas "Liktenīgais valdzinājums" ("Fatal Attraction"), "Nepiedienīgs piedāvājums" ("Indecent Proposal") un "9½ nedēļas" ("9 ½ Weeks").

Kā izrādas, filmas "Deep Water" veidošanas laikā Afleks un Ana de Armasa tik ļoti satuvinājās, ka īsta romantika uzplauka arī ārpus ekrāna. "People" ziņo, ka kāds no filmēšanas grupas stāstījis, ka fiziskā ķīmija starp Afleksu un Anu bijusi pat ļoti intensīva.

Cits avots piebilda: "Viņiem jau pašā sākumā bija lieliska ķīmija. Bens vienmēr šķita ļoti atslābinājies un laimīgs Anas tuvumā, bet tajā laikā nebija ne miņas no romantikas. Viņš bija ļoti koncentrējies uz filmas veidošanu. Viņš ieradās agri un bija viens no pēdējiem, kas devās prom."

Lūk, Afleks un de Armasa attiecībās bija no 2019. gada līdz viņi izšķīrās 2021. gada janvārī. Kāds cits avots tolaik "People" teica: "Viņiem ir bijušas neskaitāmas diskusijas par savu nākotni, un viņi nolēma šķirties."

Filmas "Deep Water" pirmizrāde notiks vietnē "Hulu" 18. martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!