Par prieku kvēlākajiem "Gredzenu pavēlnieka" faniem klajā laists pirmais ieskats jaunajā seriālā "Gredzenu pavēlnieks: Spēka gredzeni" ("Lord of the Rings: The Rings of Power")! Tiek lēsts, ka gaidāmais seriāls būs visdārgākais televīzijas šovs, kāds jebkad ir uzņemts, vēsta BBC.

Seriāla darbība norisinās tūkstošiem gadu pirms grāmatās aprakstītajiem notikumiem un kinorežisora Pītera Džeksona filmām, un tā šī gada 2. septembrī taps redzama visiem interesentiem.

60 sekunžu treilerī ieraugāmi hobitu senči un virkne citu noslēpumainu varoņu. Caur sniegotiem kalniem, vētrainām jūrām un tumšiem mežiem parādās elfi un rūķi. "Pirms karaļa, pirms sadraudzības, pirms gredzena – šoruden sāksies jauna leģenda," lasāms seriāla reklāmas rullītī.

Tiek parādīta Galadriela, kuru atveido Morfīda Klārka, ar dunci turoties pie ledainas klints, savukārt Halbrands (Čārlijs Vikers) acīmredzami iestrēdzis uz plosta okeānā vidū. Karotājelfs Arondirs (Ismaels Kruss Kordova) satver lidojošu bultu un mērķē to debesīs, augšup lūkojās arī princis Durins IV (Ovens Arturs).

Mēs redzam arī jaunu Elrondu (Roberts Aramajo), dziedošu princesi Disu (Sofija Nomvete) un karavīru Vila Flečera atveidojumā. Treilera noslēgumā parādās divas plaukstas, kuras ieskauj viena otru. Viena no tām ir pieauguša cilvēka, otra – bērna.

Internetā fani aktīvi izteikuši savu viedokli par redzēto reklāmas rullīti. Kāds raksta: "Melnādains elfs un melnādaina Rūķu Princese jaunajā "Gredzenu pavēlniekā" – tas liek man raudāt laimes asaras. Priecājos, ka beidzot to redzēju!"

Vēl cits piebilst: "Vai es vienīgais manīju, ka elfi kļuvuši mazāki? Kopš sākotnējās "Gredzenu pavēlnieka" filmas viņi sākuši izskatīties kā parasti cilvēki ar viltus ausīm. Nespēju saprast, kāpēc tā ir.''

Seriālā piedalīsies arī Sintija Addai-Robinsone, Džozelfs Mauls, Sers Lenijs Henrijs un Pīters Mulans.

Sākotnēji seriāls uzņemts Jaunzēlandē, taču nu tas pārcelsies uz Apvienoto Karalisti, lai sāktu filmēšanu otrajai no piecām paredzētajām sērijām, raksta BBC.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!