Kā liecina Meta Deimona jaunās drāmas ar trillera elementiem "Stillwater" oficiālais treileris, viņa varonis ir gatavs darīt jebko, lai glābtu meitu no Marseļas cietuma. Šis jaunums kinoteātros nonāks 30. jūlijā, raksta ārvalstu mediji.

Filmā parādīts amerikāņa, smagi strādājoša naftas platformas darbinieka no Oklahomas ceļš uz Marseļu, lai cietumā apciemotu savu meitu, no kuras laika gaitā atsvešinājies. Meitai piespriests cietumsods par slepkavību, kuru, kā apgalvo viņa pati, sieviete nav izdarījusi.

Saskaroties ar valodas barjeru, kultūras atšķirībām un sarežģītu tiesisko sistēmu, Bils tomēr spēj Francijā nostāties uz kājām un iekārtoties uz dzīvi, lai izpildītu sev izvirzīto misiju – atbrīvot meitu no ieslodzījuma vietas, lai arī ko tas prasītu.

Jaunajā kinolentē Deimona meitas lomā iejutīsies Abigeila Breslina, kuru daudzi atminas kā mazo zvaigzni no mazbudžeta komēdijas "Little Miss Sunshine" ("Mis Saulstariņš"). Breslina savu vārdu ierakstījusi vēsturē kā viena no jaunākajām aktrisēm, kas ieguvusi prestižās "Oskara" balvas nomināciju.

Filmas režisors ir Toms Makārtijs, kurš 2015. gadā savā kabatā ielika "Oskaru" par filmu "Uzmanības centrā" ("Spotlight"). Nesen pie "Disney+" skatītājiem nonāca Makārtija ģimenes filma "Timmy Failure: Mistakes Were Made", bet tieši ar "Stillwater" viņš atgriezies pieaugušajiem mērķēto filmu lauciņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!