Liams Nīsons ir atgriezies pie skatītājiem ar sev ļoti tipisku filmas sižetu – būs gan pamatīga šaušana, gan pakaļdzīšanās, un tam visam pa vidu kāda emocionāla stīga. Asā sižeta trillera nosaukums ir "The Marksman", un tas pie skatītājiem varētu atceļot janvāra nogalē.

Nīsons šajā kinolentē iemieso dzīves norūdītu lauku vīru no Arizonas pierobežas pilsētas, kura mierīgo dzīvi pārtrauc negaidīta iepazīšanās ar kādu 11 gadus vecu zēnu, kurš bēg pāri Amerikai. Kad puisēna mamma tiek nošauta viņa acu priekšā, Nīsona atveidotais Džims nolemj darīt visu iespējamo, lai nogādātu zēnu pie radiniekiem Čikāgā, tādējādi automātiski pagriežot meksikāņu karteļa šaujamieroču tēmekļus savā virzienā. Šī banda min zēnam tieši uz pēdām, un nu jau arī pašam Džimam. Kā attīstās zēna un Džima attiecības, kāda ir viņa meitas Sāras, kas gadās būt arī policiste, nostāja, un vai spēcīgajam duetam izdosies sasniegt galamērķi sveikiem un veseliem, rādīs laiks.

Filmas režisors ir Roberts Lorencs, kurš aktieru komandā atradis vietu arī Ketrīnai Vinikai, Huanam Pablo Rabam, Terēzai Ruizai un citiem. Ļoti iespējams, kinolentes sižets atgādinās kaut ko jau iepriekš redzētu, taču tieši šādu kino daudzi ar prieku sagaida no Nīsona rokām.

Uzņēmuma "Open Road" pārstāvis Toms Ortenbergs sacījis: "Liams Nīsons ir ne tikai viena no labākajām filmu zvaigznēm pasaulē, bet arī bijis "Open Road" veiksmes talismans." Ortenbergs norādījis, ka cer – šī filma sasniegs tikpat lieliskus panākumus kā iepriekšējās, tostarp "The Grey" un "Honest Thief". "Šī filma ietver gan aso sižetu, ko sagaidām no Liama, kā arī pamatīgu cilvēku rakstura izpēti."

Viena no zināmākajām Nīsona lomām ir jaukajā Ziemassvētku filmā "Tāda ir mīlestība" ("Love Actually"), kas šī brīža gadalaikam piestāv īpaši labi. Tajā viņa atveidotais Daniels viens audzina savas mirušās sievas dēlu Semu, kuru atveidoja Tomass Sengsters. Ziemassvētku filmas foto lūko šajā rakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!