Foto: Vida Press

Bieži vien ekrāna partneri kļūst par labākajiem draugiem, mēdz iemīlēties (vēl nesen rakstījām par ekrāna romāniem, kas pārauga laulībās arī dzīvē ), nodibināt ģimeni un šķietami ir kā savienoti uz visu turpmāko dzīvi. Tomēr citiem nepaveicas – viņiem neizdodas sadzīvot ar kolēģiem. Iespējams, tev šķitīs, ka konkrētais aktieru pāris viens otram patīk, tomēr tas bija tikai tad, kad kameras bija ieslēgtas, savukārt, kad tās izslēdzās, viņi nevarēja ciest viens otru. Jā, tieši tik labas ir viņu aktieru prasmes! Drāma būs, tāpēc neaizmirsti par popkornu!

Dveins Džonsons ("The Rock") un Vins Dīzels

Foto: Vida Press

"Candy ass" un "chicken s***" bija izgudrotie apvainojumi, ar kuriem Dveins Džonsons nāca klajā 2016. gadā, tos vēršot savam "Ātrs un bez žēlastības" ekrāna partnerim Vinam Dīzelam.

Intervijā ar "Rolling Stone" Dveins Džonsons paskaidroja, ka abiem aktieriem ir pamatīgi atšķirīga filozofija (domu gājiens) par to, kā pieiet filmu veidošanai un sadarbībai.

Tomēr Dīzels pēcāk apgalvoja, ka grūtības ar Džonsonu radušās tāpēc, ka viņš ir sniedzis nevēlamus aktiermākslas padomus. Atbildot uz to, Džonsons sacīja: "Es smējos, nu tik stipri smējos. Es domāju, ka visi par to smējās. Es novēlu viņiem visu to labāko. Es novēlu viņiem veiksmi ar "Fast 9". Un novēlu viņiem veiksmi filmās "Fast 10", "Fast 11" un pārējās "Fast & Furious" filmās, kas būs bez manas līdzdalības."

Pagājušā gada novembrī Dīzels mudināja Džonsonu "noslēgt" pamieru, tātad cerība uz šo abu slaveno aktieru draudzību vēl varētu būt. Vairāk par to lasi šeit!

Bleika Laivlija un Leitone Mīstere

Foto: Reuters/Scanpix/LETA


Atvainojiet, "Gossip Girl" fani — iecienītākās seriāla draudzenītes patiesībā nav tik tuvas, kā tas varētu šķist. Tiek ziņots, ka Laivlijai un Mīsterei aizkulisēs bijušas saspīlētas attiecības, kas attiecināms uz garajām darba stundām, kas pavadītas kopā.

Reaģējot uz reiz izskanējošo drāmu, Laivlijas publicists sacīja: "Bleika un Leitone nekad nav bijušas labākās draudzenes un nekad nav vēlējušās par tādām kļūt. Bleika dodas uz darbu, izdara savus pienākumus un dodas mājās. Tas arī viss!"

Toms Hārdijs un Šarlīze Terona

Foto: AP/Scanpix/LETA


2020. gadā filmas "Trakais Makss: Skarbais ceļš" ("Mad Max: Fury Road") zvaigznes atklāja savu bēdīgi slaveno ķildu 2015. gada filmas uzņemšanas laukumā.

Runājot ar "The New York Times", Hārdijs sacīja: "Manuprāt, es daudzējādā ziņā atrados zemāk. Spiediens uz mums abiem brīžiem bija tik milzīgs. Viņai vajadzēja labāku, varbūt pieredzējušāku partneri. Man gribētos domāt, ka tagad, kad esmu vecāks un neglītāks, es varētu daudz labāk nospēlēt šo lomu."

Terona piebilda: "Atskatoties uz to laiku, man nebija pietiekami daudz empātijas, lai patiesi saprastu, kā viņš jutās, iekāpjot sava varoņa kurpēs. Tas bija biedējoši! Es domāju, ka savu baiļu dēļ mēs uzcēlām sienas, lai sevi aizsargātu, nevis teicām viens otram: "Tas ir biedējoši tev un arī man. Būsim jauki viens pret otru." Dīvainā kārtā mēs darbojāmies kā mūsu varoņi: viss bija par izdzīvošanu."

2022. gada februārī abu nesaskaņu "sižets" kļuva skaidrāks, kad Terona apgalvoja, ka filmēšanas laukumā viņa no Hārdija bija "ļoti nobijusies". Viņa atklāja to grāmatā "Blood, Sweat and Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road", kurā ir sīki aprakstīta aktieru pirmā satikšanās, uzsverot, ka Hārdijs ieradās ar trīs stundu nokavēšanos.

Raiens Goslings un Reičela Makadamsa

Foto: Vida Press


Pēc abu kopīgās filmēšanās kinolentē "Atmiņu klade" ("The Notebook"), Raiens Goslings un Reičela Makadamsa satikās vairākus gadus. Proti, bija pāris. Bet patiesībā viņu starpā pirms tam valdīja pamatīgas nesaskaņas.

Režisors Niks Kasavetss 2014. gadā televīzijas kanālam "VH1" pastāstīja: "Varbūt man nav jāstāsta šis stāsts, taču filmēšanas laukumā viņi tiešām nesapratās. Tiešām nē!"

"Pie manis pienāca Raiens. Apkārt stāvēja ap 150 cilvēkiem. Viņi veidoja ainu kopā ar Reičelu, un viņš sāka mani uzrunāt: "Nik, vai tu vari, lūdzu, Reičelu aizvest prom no šīs telpas un atvest citu aktrisi? Es tiešām nevaru. Nevaru šo lomu nospēlēt ar viņu."

"Mēs iegājām kādā istabā ar producentu, viņi sāka kliegt un kliegt viens uz otru. Es devos ārā," sacīja Kasavetss. "Tajā brīdī es smēķēju cigaretes. Es smēķēju cigareti, un visi izteicās: "Labi, darīsim to pašu."

Sāra Džesika Pārkere un Kima Ketrela

Foto: Vida Press


Klīda baumas, ka abas "Sekss un lielpilsēta" zvaigznes reālajā dzīvē nav bijušas draudzenes, un tika apgalvots, ka Ketrela bija sarūgtināta, kad uzzināja, ka Pārkere pelna vairāk nekā viņa. 2009. gada novembrī Pārkere publiski noliedza naidu, sakot: "Es nedomāju, ka kāds vēlas noticēt tam, ka es nemīlu Kimu. Es viņu dievinu. Es nebūtu uzņēmusi filmu bez viņas."

Filmā "Piers Morgan’s Life Stories" 2017. gadā Ketrela sacīja, ka Pārkere varēja būt jaukāka par lēmumu nepiedalīties trešajā "Sekss un lielpilsēta" filmā. Viņa arī piebilda, ka četras seriāla/filmas zvaigznes, kuru vidū bija arī Sintija Niksone un Kristīna Deivisa, patiesībā nekad nav bijušas draudzenes.

Ketrela 2018. gada februārī piedzīvoja sava brāļa Krisa nāvi. Pēc tam, kad Pārkere vietnē "Instagram" Kimai uzrakstīja līdzjūtības komentāru, Ketrela atbildēja: "Man nav vajadzīga tava mīlestība vai atbalsts šajā traģiskajā laikā."

Ketrela toreiz publiski noniecināja Pārkeri par "mūsu traģēdijas izmantojumu, lai atjaunotu savu jauko meitenītes personību," piebilstot: "Tava nepārtrauktā vēršanās pie manis ir sāpīgs atgādinājums par to, cik nežēlīga tu patiesībā biji toreiz un tagad."

Pārkere ir noliegusi, ka viņai kādreiz būtu bijušas nesaskaņas ar Kimu Ketrelu.

Džūlija Robertsa un Niks Nolte


Savstarpējā saikne starp Robertsu un Nolti bija tik slikta, ka viņu romāns filmā "I Love Trouble" nebija skatītāju iecienīts, visticamāk, tāpēc, ka ķīmijas vienkārši nebija.

Lūk, Džūlija Robertsa neatturējās intervijā laikrakstam "The New York Times" 1993. gadā pastāstīt: "No tā brīža, kad es viņu satiku, mēs viens otram sagādājām grūtības, un, dabiski, ka mēs viens otram pakacinājām nervus," viņa teica.

Lai gan viņš varot būt "pilnīgi šarmants un ļoti jauks", viņa piebilda: "Viņš var būt arī pilnīgi pretīgs. Viņš mani ienīdīs par to, ka es to saku, taču šķiet, ka viņš dara visu iespējamo, lai atbaidītu cilvēkus."

Iespējams, ka Robertsa bija nenopietna savos izteikumos, taču Nolte viņas komentārus uztvēra pavisam nopietni. "Nav patīkami kādu saukt par pretīgu," viņš teica "Los Angeles Times". "Bet viņa nav jauks cilvēks. Visi to zina."

"Los Angeles Times" pētīja nesaskaņas starp aktieriem uzņemšanas laukumā. "Daži, kas bija filmēšanas laukumā, apgalvoja, ka Niku tik ļoti kaitināja Džūlijas attieksme, ka viņš darīja visu, lai viņu vēl vairāk "uzvilktu". Nesaskaņas bija tik spēcīgas, ka abi vairāk spēlēja viens pret otru, nevis viens ar otru," teikts izdevumā.

Čenings Teitums un Alekss Petifers

Foto: Vida Press

Kamēr viņi spēlēja draugus filmā "Magic Mike", Čenings Teitums un Alekss Petifers reālajā dzīvē nebija tik tuvi.

"Čeningam Teitumam es nepatīku. Daudzu iemeslu dēļ. Daudzi no tiem ir manis paša vaina," 2015. gadā "Bret Easton Ellis’s" podkāstā sacīja Petifers.

Pēc Petifera teiktā, spriedze sākās tāpēc, ka viņš filmēšanas laikā bija ļoti nedrošs un īsti ar nevienu nekomunicēja. "Tas bija nepareizi!" sacīja Petifers, atklājot, ka pārējie runāja aiz muguras: "Ak, Alekss domā, ka viņš ir labāks par visiem citiem, jo viņš ne ar vienu nerunā."

Domājams, ka nesaskaņas tikai saasinājās, kad Petifers īrēja dzīvokli no Teituma drauga un izvācās no dzīvesvietas, nesamaksājot četru mēnešu īres maksu, ko viņš bija parādā.

Teitums nekad publiski nav atbildējis uz Petifera komentāriem.

Bils Marejs un Lūsija Liu

Foto: Vida Press

Lūsija Liu (pa labi) un Bils Marejs, filmējoties 2000. gada asa sižeta komēdijā "Čārlija eņģeļi", nebija gluži labākie draugi.

Aizvadītajā vasarā, runājot "Los Angeles Times" "Asian Enough" raidījumā, Liu sacīja, ka viņa neiedziļinās specifikā, taču bija brīdis, kad filmēšanas laukumā viņa iestājās pret Mareju.

Liu sacīja, ka Marejs viņai izteica dažāda veida apvainojumus, kas turpinājās un turpinājās. "Tas bija netaisnīgi un nebija vajadzīgi," viņa teica. "Daži izteikumi bija nepiedodami un nepieņemami, un es netaisījos tur vienkārši sēdēt un pieņemt to. Tātad, jā, es iestājos par sevi un to nenožēloju."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!