Foto: Publicitātes foto

Viens, divi, Slip-Ins! Tieši tik ātri var uzvilkt jaunos bez roku palīdzības velkamos apavus.

Šosezon Skechers lutina gan ar spilgtām krāsām, gan ar patīkamām cenām un pat pasaulslavenā mūziķa Snoop Dogg apavu sēriju, neatkāpjoties no jau iepriekš nostiprinātās ērto ikdienas apavu pozīcijas Latvijas tirgū.

Šī pavasara un vasaras aktualitātes:

1) Mūsu klientu īpaši mīlētais UNO sievietēm un vīriešiem. Dzelteni, zaļi, violeti, neona toņos, rozā un daudz citu krāsu pieejamas no 35. līdz pat 48,5 izmēram (atkarībā no krāsas). Neizpaliek arī klasiski melnie un baltie toņi.

2) Mums ir drēbes! Veikalos t/c Domina Shopping un Akropole Alfa pieejams sporta un ikdienas apģērbs pieaugušajiem. Psst, šogad priecējam arī lielāku izmēru īpašniekus, piedāvājot apģērbu līdz 3XL izmēram.

3) Bērni, bērni, bērni! Vienmēr gaidām ciemos ģimenes ar bērniem jau no 21. pēdas izmēra. Mazie īpaši iecienījuši Skechers apavus ar lampiņām. Bērnu nodaļā cenšamies būt īpaši radoši. Šogad pat pieejami apavi, kuri smaržo pēc vaniļas kēksiņiem! Savukārt puikas noteikti priecāsies par apaviem Xbox spēļu pults tematikā.

4) Neesam aizmirsuši arī par pieaugušajiem – sporta apavi, ikdienas apavi, laiviņas, lielo izmēru apavi un, protams, sandales. Kas ir lielie izmēri? Sievietēm līdz 28 cm iekšpēdai, vīriešiem – līdz pat 50. pēdas izmēram. Nāc un pielaiko!

5) Bez lāpstiņas un bez muguras locīšanas uzvelkamie Skechers Slip-Ins vīriešiem, sievietēm un bērniem. Šo apavu aizmugure ir ieliekta un veidota stingrāka, lai palīdzētu viegli ieslīdēt apavā. Ko gan vairāk vajag mūsu dažbrīd steidzīgajā ikdienā?

Latvijā Skechers veikali atrodas:

  • Akropole Alfa 2.stāvā;

  • Akropole Rīga 1.stāvā;

  • Domina Shopping 1. stāvā;

  • Spice 2. stāvā;

  • Origo 3. stāvā;

  • 'Outlet’ veikals t/c Olimpia 2. stāvā;

www.skechers.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!