Foto: Publicitātes foto

Pievienojies "Baltic E-commerce Awards 2024" apbalvošanas ceremonijai 24. maijā plkst 17.15, tiešraidē, kurā tiks apbalvoti labākie Baltijas e-veikali! Starptautiska e-komercijas nozares ekspertu žūrija vērtēja konkursa dalībnieku e-veikalu dizainu, tehnisko performanci un lietojamību. Šogad ceremoniju vadīs mūziķis un pasākumu vadītājs Lauris Reiniks. Apbalvošana notiek "ECOMRIGA 2024" foruma ietvaros.

Konkursā 30 uzņēmumi no visām trim Baltijas valstīm pieteicās 4 kategorijās – jaunais bizness, mazais bizness, vidējais bizness un lielais bizness. Uzvarētāji sadalīs balvu fondu vairāk nekā 20 tūkstošu eiro vērtībā, kuru ir sarūpējuši projekta partneri un atbalstītāji.

Par konkursu "E-komercijas zvaigzne"

Konkurss "E-komercijas zvaigzne" pirmo reizi norisinājās 2021. gadā Latvijā, un tā mērķis ir izcelt labākos e-komercijas uzņēmumus dažādās kategorijās, vērtējot tos pēc trīs galvenajiem kritērijiem: e-veikala lietojamība, dizains un performance. Konkursa iniciatori un stratēģiskie partneri ir uzņēmumi Latvijas Pasts un SEB banka.

Konkursa stratēģiskie partneri ir SEB banka un Latvijas Pasts. Citu partneru vidū ir tādi uzņēmumi kā Balcia, Joom, Mēness Aptieka, Aleph, Phh Group, Element Digital, Login, Gemius un Magic Agency. Mediju partneru vidū ir Delfi, TV3 Group, Äripäev.

Sekojiet mums līdzi sociālajos tīklos:

Facebook – https://www.facebook.com/BalticEcommerceStar

Instagram – https://www.instagram.com/balticecommercestar

Twitter – https://twitter.com/balticecommstar

Linkedin – https://lv.linkedin.com/company/balticecommercestar

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!