Otrdien 25.janvārī sāksies biļešu tirdzniecība uz kinorežisora Emira Kusturicas un viņa grupas „The No Smoking Orchestra” koncertu Rīgā. Koncerts notiks 12.aprīlī Ķīpsalas hallē.
Kā pavēstīja koncerta organizatori „Positivus Music”, biļešu tirdzniecības pirmajā dienā pirmās 1000 stāvvietas būs iespējams iegādāties par 9 latiem. Biļetes nopērkamas visās „Biļešu serviss” tirdzniecības vietās.

Ķīpsalas halle tiks īpaši iekārtota šim koncertam un skatītājiem būs iespēja vērot koncertu gan no stāvvietām, gan arī sēdvietām.

Papildus ievērību faktam, ka Rīgā viesosies Emirs Kusturica ir piešķīris tas, ka slavenais režisors ir apstiprināts par šī gada Kannu kinofestivāla žūrijas priekšsēdētāju.

Jau ziņots, ka Emira Kusturicas un „The No Smoking Orchestra” svaigākais veikums ir mūzika un līdzdarbošanās Kusturicas filmā „Dzīve ir Brīnums” („Life is a Miracle”), kura tika nominēta Zelta palmas zaram Kannu kinofestivālā. Ar tādu pašu nosaukumu norisinās grupas koncerttūre, kurā skan mūzika no filmām „Dzīve ir Brīnums” un „Melns Kaķis, Balts Kaķis”

Emira Kusturicas un „The No Smoking Orchestra” koncertu Rīgā rīko koncert aģentūra „Positivus Music”, kura līdz šim Latvijā ir organizējusi Gorana Bregoviča un viņa Kāzu un Bēru orķestra, „Fun Lovin’ Criminals”, ”The Cardigans” un „De-Phazz” koncertus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!