Pasaulslavenais kinorežisors Emirs Kusturica ar savu "The No Smoking Orchestra" 12. aprīlī Ķīpsalas hallē sola spēlēt dziesmas no savas jaunākās filmas "Dzīve ir brīnums", kuru nesen demonstrēja arī Latvijas kinoteātros, pavēstīja koncertaģentūrā "Positivus Music"
Gaidāmais Kusturicas koncerts Rīgā ir iekļauts "Life is a Miracle" (Dzīve ir brīnums) koncertturnejā. Filma tika nominēta Zelta palmas zaram Kannu kinofestivālā.

Vēl zināms, ka Rīgā skanēs arī mūzika no slavenajām filmām "Melnais kaķis, baltais kaķis" un grupas iepriekšējā albuma "Unza Unza Time".

Kusturicas un viņa grupas mūzika ir rokenrola, folkmūzikas, džeza, čigānu tautas mūzikas motīvu, turku maršu, Āzijas melodiju melanholijas un Sarājevas panku kultūras sajaukums.

Kusturica un viņa filmas apbalvotas daudzos prestižos pasaules kinofestivālos, ieskaitot Kannas, Berlīni un Venēciju. Viņš pasaules ievērību guvis ar filmām "Arizonas sapnis", "Melnais kaķis, baltais kaķis", "Underground" un citām. Kusturica šogad vadīs prestižā Kannu kinofestivāla žūriju.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties "Biļešu servisa" un "ReklaMarket" tirdzniecības vietās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!