Paldies visiem, kas iesūtīja savus darbus Avantis stipendiju un Gada balvas konkursam! Gan stipendiju konkursa, gan Gada Balvas kandidātu atsaucība ir necerēti liela un darbi ļoti vērtīgi. Kopumā stipendiju un Gada Balvas konkursam pieteicies 361 kandidāts. Lielākais konkurss gaida tos kandidātus, kuri pieteikušies stipendijai foto, video vai web dizaina jomā.
Ļoti daudz pieteikumu saņemti Gada Balvai. Turklāt lielāko daļu pieteikumu iesūtījuši tieši aktīvu un radošu jauniešu draugi un skolotāji.

Šonedēļ darbu izvērtēšanu sāk žūrija, kuras rindās ir Avantis prezidents Viesturs Koziols, Avantis izpilddirektore Ilona Bičevska, interjera dizainere un modes māksliniece Baiba Ripa, skeitborda veterāns un ekstrēmo projektu vadītājs Kristaps Pagrabs, fotogrāfs Uģis Brālēns, basketbola komandas "Avantis/Turība” komandas kapteine Zane Lapsiņa un citi savās jomās atzīti eksperti.

Seko līdzi jaunumiem par konkursa norisi un darbu vērtēšanu www.delfi.lv un Avantis mājaslapā!

Stipendiju un Gada balvas konkursu atbalsta: Portāls "Delfi", ziņu aģentūra LETA, žurnāls "Mērķis", laikraksts EN, radio "FIT FM", radio "MIX FM".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!