Foto: Nelli Kentta

Pludmales festivālā "Summer Sound", kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko mākslinieku programmu. Mākslinieku sarakstam pievienojas: vācu DJ Robin Schulz, franču elektronikas duets "Ofenbach", somu sensācija Käärijä un daudzi citi.

Uz galvenās "Summer Sound" skatuves varēs piedzīvot vienu no pieprasītākajiem elektroniskās mūzikas māksliniekiem pasaulē - DJ Robin Schulz. Viņš ir slavens ar saviem melodiskajiem un enerģiskajiem house mūzikas hitiem: "Sugar", "Sun Goes Down", "OK" u.c.

"Ofenbach" ir franču elektroniskās mūzikas duets, kam raksturīgas rotaļīgas un dejot-priecīgas melodijas, populārākie no viņa hitiem ir "Head Shoulders Knees & Toes", "Katchi", "Love Me Now" un "Wasted Love". Šīs dziesmas ir atradušās topu virsotnēs visā pasaulē, un ir kļuvušas par klasiku elektroniskās mūzikas cienītājiem.

Somu sensācija Käärijä ar dziesmu "Cha Cha Cha" pārstāvēja Somiju Eirovīzijas dziesmu konkursā. Viņa enerģiskais izpildījums un deju ritmi iekaroja cilvēku sirdis visā pasaulē, un dziesma ieguva pirmo vietu skatītāju balsojumā. Käärijä mūzika, harizma un enerģija liks dejot līdz pat rītausmai!

Mūziķu programmu papildina arī: ballīšu meistari "Bazzookas" (Nīderlande), repa supergrupa "Banda Banda", grupa "Citi zēni", alternatīvā rokgrupa "Sudden Lights", repere VIŅA, grupa "Pirmais kurss", Mauku sencis & Grandmasters neons, "Voiceks Voiska", "Rīgas modes", leģendārais "Inokentijs Mārpls", "PND", "Čipsis un Dullais", "All Day Long", "Sub Scriptum", "Bad Habits", "Martas asinis", "Kerosene Kream" (Zviedrija), "Skier and Yeti" (Serbija) "Blody Heels", kā arī grupa "Apēdājs". Tuvojoties festivāla norisei, programma tiks papildināta ar vēl jauniem mākslinieku vārdiem.

Jau iepriekš tika ziņots, ka festivālā "Summer Sound 2024" piedalīsies ballīšu partizāni "Bermudu divstūris", lielākā repa apvienība Latvijā "Kreisais Krasts", grupa "Astro’n’out", pilsētas rokgrupa "Laika suns" un grupa "Satellites LV", kā arī somu etno-tehno ansamblis "Suistamon Sähkö".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!