Foto: Linda Siliņa/DELFI

Piektdienas, 12. aprīļa vakarā, klubā "First" ar savu DJ setu viesojās Eirovīzijā uzvarējušās grupas "Måneskin" dalībniece un basģitāriste Viktorija de Andželisa. Pirms viņas publiku iesildīs pašmāju dj gimmetacos.

Basģitāras karaliene un sekssimbols – tā Viktoriju medijos mēdz dēvēt pēc grupas "Måneskin" uzvaras Eirovīzijas dziesmu konkursā. Taču līdzās dzīvās rokmūzikas enerģijai, Viktorija atklājusi tehno un deju mūzikas aizrautību un saikni starp savas basģitāras skanējumu un klubu ritmiem.

"Viktorijas dīdžejsetu galvenās ietekmes meklējamas 90. gadu mūzikā, ceļojot cauri pulsējošam tehno un kulminējot līdz ar Brazīliešu fanku. Ar agro 2000. gadu pārdrošību un estētiku viņa tik garšīgi sajauc šīs ietekmes, ka tās pārvēršas sviedrējošā un hiperenerģiskā klubu pieredzē," tā par Viktorijas uztāšanos Rīgā raksta koncertaģentūras "Ltips Agency" pārstāvji.

Kā allaž, arī Rīgā Viktorijas uzstāšanos pavadīja visai pikants deju šovs.

Itālijā populārā rokgrupa "Måneskin" pasaules slavu ieguva pēc uzvaras Eirovīzijas dziesmu konkursā 2021. gadā. Pērn, turnejas "Loud Kids Tour Gets Louder" grupa uzstājās Latvijā, Mežaparka Lielajā estrādē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!